Case: CMS voor MKB adviesorganisatie

Deze case betreft een snelgroeiende adviesorganisatie die zich als supercoach van MKB-ondernemers richt op het optimaliseren van bedrijfsresultaten en het persoonlijke welzijn van de ondernemer. i-Concept werd ingeschakeld voor een compleet pakket waarin onder andere wordt voorzien in intranet, CRM, CMS en e-recruitment. 

De complementariteit van de diensten en de directe inzetbaarheid van de technologie waren belangrijke argumenten in het keuzeproces.

Intranet

Het intranet vormt het zenuwcentrum en virtuele kantoor van de organisatie. Omdat de adviseurs meestentijds onderweg of bij klanten zijn, kunnen zij via het intranet te allen tijde infomatie delen over bijvoorbeeld afspraken, taken, trainingen, projecten en overige documenten.

CMS

Vanuit het intranet worden ook de websites beheerd. PortalCMS stelt de betrokken medewerkers in staat om zonder programmeervaardigheid webpagina's te publiceren en nieuwsberichten in het zogenaamde RSS (Really Simple Syndication) formaat te distribueren. Tevens wordt het CMS gebruikt om bepaalde onderdelen van de jobsite te beheren. Hiermee kan de advieusorganistatie de groeiende vraag naar werving en selectie diensten invullen.

Meer weten?

Neem contact op en stel je vraag!

Bezoek ons

i-Concept InternetWorks BV
Bergweg 122
3036 BH Rotterdam
T +31 10-4139444
Route naar i-Concept
KvK 24294582
BTW NL807967622B01

Volg ons

Facebook link icon Twitter link icon Linkedin link icon RSS link icon

Zoek op trefwoord