Case: Rotterdams Startersboek actueel met CMS en CRM

Het Rotterdams Startersboek geeft al sinds de eerste uitgave in 2001 een zeer compleet en actueel overzicht van startersorganisaties en -initiatieven in Rotterdam. Voor startende ondernemers een handig naslagwerk om snel adressen, telefoonnummers, internetlinks en korte inhoudelijke informatie per organisatie terug te vinden. Vanaf 2011 wordt alle content actueel gehouden met PortalCMS software.

 De opzet en indeling van het Startersboek is gelijk aan de stappen die startende ondernemers maken: van het eerste idee naar een concreet plan, waarin alle fasen van het ondernemersplan doorlopen worden. Vervolgens komt de verdere bedrijfsvoering aan de orde, waarna er wordt afgesloten met adressen voor coaching en advies.

i-Concept kreeg de opdracht voor de implementatie van het content management systeem. Met de CRM modules van PortalCMS konden alle beheer- en gebruikerswensen binnen enkele dagen worden geconfigureerd, zonder extra programmeerwerk.

De voordelen op een rijtje:

1) Lage kosten: in 1 week een geavanceerd beheersysteem ingevoerd voor de papieren en de online uitgave van het Rotterdams Startersboek.

2) Eenvoudig beheer: alle contact- en profielgegevens van deelnemende organisaties nauwkeurig en eenvoudig te beheren via het CRM systeem.

3) Extra gebruikersgemak: het online Startersboek met extra gebruikersgemak vanwege opties zoals zoeken en selecteren in de geconfigureerde categorieindelingen.   

Meer weten?

Neem contact op en stel je vraag!

Lees ook

Althans dat vindt 62 % van het MKB. Toch heeft hiervan de helft geen idee hoe de digitalisering in hun organisatie door te voeren. Bekijk deze verrassende onderzoeksresultaten.
Direct na aankomst op kantoor je e-mails checken met een kop koffie? Fout begin. Met de 9 tips uit deze infographic leer je wat je moet doen en laten in de eerste 10 minuten van je werkdag. Daarmee geef je je productiviteit een...
Volgens DDMA onderzoek hebben bedrijven sinds de invoering van de AVG gemiddeld twintig procent minder e-mailcampagnes verstuurd. Ondanks de AVG blijven de gemiddelde open ratio’s gelijk met zelfs licht gestegen ratio's voor...

Bezoek ons

i-Concept InternetWorks BV
Bergweg 122
3036 BH Rotterdam
T +31 10-4139444
Route naar i-Concept
KvK 24294582
BTW NL807967622B01

Volg ons

Facebook link icon Twitter link icon Linkedin link icon RSS link icon

Zoek op trefwoord