Case: Rotterdams Startersboek actueel met CMS en CRM

Het Rotterdams Startersboek geeft al sinds de eerste uitgave in 2001 een zeer compleet en actueel overzicht van startersorganisaties en -initiatieven in Rotterdam. Voor startende ondernemers een handig naslagwerk om snel adressen, telefoonnummers, internetlinks en korte inhoudelijke informatie per organisatie terug te vinden. Vanaf 2011 wordt alle content actueel gehouden met PortalCMS software.

 De opzet en indeling van het Startersboek is gelijk aan de stappen die startende ondernemers maken: van het eerste idee naar een concreet plan, waarin alle fasen van het ondernemersplan doorlopen worden. Vervolgens komt de verdere bedrijfsvoering aan de orde, waarna er wordt afgesloten met adressen voor coaching en advies.

i-Concept kreeg de opdracht voor de implementatie van het content management systeem. Met de CRM modules van PortalCMS konden alle beheer- en gebruikerswensen binnen enkele dagen worden geconfigureerd, zonder extra programmeerwerk.

De voordelen op een rijtje:

1) Lage kosten: in 1 week een geavanceerd beheersysteem ingevoerd voor de papieren en de online uitgave van het Rotterdams Startersboek.

2) Eenvoudig beheer: alle contact- en profielgegevens van deelnemende organisaties nauwkeurig en eenvoudig te beheren via het CRM systeem.

3) Extra gebruikersgemak: het online Startersboek met extra gebruikersgemak vanwege opties zoals zoeken en selecteren in de geconfigureerde categorieindelingen.   

Meer weten?

Neem contact op en stel je vraag!

Lees ook

We ontwikkelen al sinds 1997 software in opdracht van organisaties van klein tot groot voor diverse apparaten en op diverse operating systems. Onze ervaren ontwikkelaars zijn gewend aan werken op afstand en staan klaar om bij te...
Marketingteams willen het liefst alle cruciale digitale vaardigheden binnenshuis hebben, maar dat lukt slechts 1 van de 5 teams. In 80 procent van de gevallen moeten één of meerdere cruciale digitale expertises worden ingehuurd.
Nederlandse e-mail marketeers rapporteren hogere open en click ratios, met name bij campagnes die zich richten op consumenten of de combinatie van particuliere en zakelijke klanten. Alom waardeert men e-mail als belangrijker...
Voor sommigen zijn termen als digitale werkplek en thuiswerken al jaren gesneden koek. De Corona-crisis confronteert nu opeens een hele nieuwe groep mensen met deze manier van werken. Zeven tips waar deze nieuwe thuiswerkers...
Als Nederland tot de digitale koplopers wil horen, dan zal het kabinet meer aandacht moet gaan schenken aan de knelpunten waaronder het ontbreken van Europese cloudaanbieders voor AI toepassingen, cyberveiligheid en de...

Bezoek ons

i-Concept InternetWorks BV
Bergweg 122
3036 BH Rotterdam
T +31 10-4139444
Route naar i-Concept
KvK 24294582
BTW NL807967622B01

Volg ons

Facebook link icon Twitter link icon Linkedin link icon RSS link icon

Zoek op trefwoord