Case: Rotterdams Startersboek actueel met CMS en CRM

Het Rotterdams Startersboek geeft al sinds de eerste uitgave in 2001 een zeer compleet en actueel overzicht van startersorganisaties en -initiatieven in Rotterdam. Voor startende ondernemers een handig naslagwerk om snel adressen, telefoonnummers, internetlinks en korte inhoudelijke informatie per organisatie terug te vinden. Vanaf 2011 wordt alle content actueel gehouden met PortalCMS software.

 De opzet en indeling van het Startersboek is gelijk aan de stappen die startende ondernemers maken: van het eerste idee naar een concreet plan, waarin alle fasen van het ondernemersplan doorlopen worden. Vervolgens komt de verdere bedrijfsvoering aan de orde, waarna er wordt afgesloten met adressen voor coaching en advies.

i-Concept kreeg de opdracht voor de implementatie van het content management systeem. Met de CRM modules van PortalCMS konden alle beheer- en gebruikerswensen binnen enkele dagen worden geconfigureerd, zonder extra programmeerwerk.

De voordelen op een rijtje:

1) Lage kosten: in 1 week een geavanceerd beheersysteem ingevoerd voor de papieren en de online uitgave van het Rotterdams Startersboek.

2) Eenvoudig beheer: alle contact- en profielgegevens van deelnemende organisaties nauwkeurig en eenvoudig te beheren via het CRM systeem.

3) Extra gebruikersgemak: het online Startersboek met extra gebruikersgemak vanwege opties zoals zoeken en selecteren in de geconfigureerde categorieindelingen.   

Meer weten?

Neem contact op en stel je vraag!

Lees ook

Volgens DDMA onderzoek hebben bedrijven sinds de invoering van de AVG gemiddeld twintig procent minder e-mailcampagnes verstuurd. Ondanks de AVG blijven de gemiddelde open ratio’s gelijk met zelfs licht gestegen ratio's voor...
E-mail marketing is communiceren met relaties zoals klanten en prospects via e-mailings. Recent Amerikaans onderzoek toont aan dat 7 procent van de nieuwe klanten via het kanaal e-mail wordt binnengehaald. Sociale media dragen...
i-Concept zet portalsoftware in waarmee informatie uit het populaire Microsoft Dynamics CRM beschikbaar kan worden gemaakt via een klantenportaal. Het unieke van deze oplossing is dat CRM uit de cloud en van achter de firewall...

Bezoek ons

i-Concept InternetWorks BV
Bergweg 122
3036 BH Rotterdam
T +31 10-4139444
Route naar i-Concept
KvK 24294582
BTW NL807967622B01

Volg ons

Facebook link icon Twitter link icon Linkedin link icon RSS link icon

Zoek op trefwoord