Onderzoek Quick-wins Digitalisering

Dit is het tijdperk van Digitale Transformatie. Sommige ondernemers lukt het om met digitalisering een bestaande markt op de kop te zetten, de zogenaamde disruptors. De meeste organisaties echter gebruiken digitalisering primair als een middel om de bedrijfsvoering en productiviteit te verbeteren. Dit onderzoek richt zich op die laatste groep en met name de middelgrote organisaties die zich oriënteren op het groeiende aanbod software tools en platforms waarmee je digitalisering faciliteert.

Dit onderzoek is een stageproject vanuit de ICT opleiding van ID College / MBORijnland en is zodanig georganiseerd dat we van u als respondent zo weinig mogelijk tijd in beslag nemen en deelname zelfs leerzaam maken. In het voorafgaande online veldwerk hebben we diverse soorten digitale tools ter verbetering van productiviteit geïnventariseerd en daarmee een top 10 lijst samengesteld. Aan u het verzoek om per tool de relevantie voor uw situatie aan te geven, van irrelevant tot zeer relevant.
Tenzij anders aangegeven zijn alle onderstaande tools beschikbaar voor desktop computers, tablets en smartphones. 

Het onderzoek is anoniem, maar mocht u belangstelling hebben voor de resultaten, dan kunt u uw e-mailadres bij mij achterlaten. 

Alvast dank voor uw deelname en bijdrage.

Viktor den Boer (1034732@idcollege.nl)

Neem contact op

Bezoek ons

i-Concept InternetWorks BV
Bergweg 122
3036 BH Rotterdam
T +31 10-4139444
iconcept.nl
KvK 24294582
BTW NL807967622B01

Volg ons

Facebook link icon Twitter link icon Linkedin link icon RSS link icon Google plu icons

Zoek op trefwoord