Case: Zorguitzendbureau start e-learning portal

Een uitzendbureau in de zorgsector in Nederland wilde de groeiende instroom van nieuwe medewerkers optimaliseren met nieuwe vormen van training en opleiding. Om de basisopleiding te stroomlijnen koos men voor de e-learningaanpak van i-Concept, bestaande uit een professionele auteursomgeving en een efficiënte en op maat gemaakte leeromgeving.

Na lancering van de e-learningdiensten worden er tal van voordelen behaald. Zo kunnen cursisten zelf bepalen waar en wanneer ze beginnen met de cursus en bepalen ze ook zelf het tempo waarin de cursus wordt doorlopen. Deze studievrijheid betekent allesbehalve vrijblijvendheid. Cursisten kunnen namelijk rekenen op een grote mate van persoonlijke begeleiding en feedback door trainers en coaches. Daarnaast is er intensief contact tussen cursisten onderling, onder andere via de discussiefora.


i-Concept werd in de arm genomen voor de op maat geconfigureerde electronische leeromgeving en de XML-georiënteerde auteurstools. Door de applicaties in een SaaS model onder te brengen beperkte het uitzendbureau de initiële investering tot het minimum met behoud van flexibele doorgroeimogelijkheden.

Meer weten?

Neem contact op en stel je vraag!

Lees ook

Distance learning via radio en later internet kenden we eigenlijk alleen uit dunbevolkte gebieden in Australiƫ en Canada en door de Nederlandse wereldschool. De Corona-crisis dwingt nu bijna alle Nederlandse middelbare ...
Met een eigen app voor cursussen en trainingen kunnen werkgevers op efficiƫnte, effectieve en leuke manier voldoen aan de scholingsplicht die geldt voor alle Nederlandse werkgevers sinds de invoering van de Wet Werk en Zekerheid...

Bezoek ons

i-Concept InternetWorks BV
Bergweg 122
3036 BH Rotterdam
T +31 10-4139444
Route naar i-Concept
KvK 24294582
BTW NL807967622B01

Volg ons

Facebook link icon Twitter link icon Linkedin link icon RSS link icon

Zoek op trefwoord