Case: Zorguitzendbureau start e-learning portal

Een uitzendbureau in de zorgsector in Nederland wilde de groeiende instroom van nieuwe medewerkers optimaliseren met nieuwe vormen van training en opleiding. Om de basisopleiding te stroomlijnen koos men voor de e-learningaanpak van i-Concept, bestaande uit de gratis auteursomgeving Studywiser.com en een efficiënte en op maat gemaakte leeromgeving.

Na lancering van de e-learningdiensten worden er tal van voordelen behaald. Zo kunnen cursisten zelf bepalen waar en wanneer ze beginnen met de cursus en bepalen ze ook zelf het tempo waarin de cursus wordt doorlopen. Deze studievrijheid betekent allesbehalve vrijblijvendheid. Cursisten kunnen namelijk rekenen op een grote mate van persoonlijke begeleiding en feedback door trainers en coaches. Daarnaast is er intensief contact tussen cursisten onderling, onder andere via de discussiefora.


i-Concept werd in de arm genomen voor de op maat geconfigureerde electronische leeromgeving en de XML-georiënteerde auteurstool Studywiser.com. Door de applicaties in een SaaS model onder te brengen beperkte het uitzendbureau de initiële investering tot het minimum met behoud van flexibele doorgroeimogelijkheden.

Meer weten?

Neem contact op en stel je vraag!

Lees ook

Docebo verovert de online training markt met het gelijknamige cloudgebaseerde Learning Management Systeem (LMS). Deze meertalige e-learning oplossing kent inmiddels ruim 28000 installaties in 65 landen wereldwijd. Het Docebo LMS...

Bezoek ons

i-Concept InternetWorks BV
Bergweg 122
3036 BH Rotterdam
T +31 10-4139444
iconcept.nl
KvK 24294582
BTW NL807967622B01

Volg ons

Facebook link icon Twitter link icon Linkedin link icon RSS link icon Google plu icons

Zoek op trefwoord