Files42 veilig online documentenbeheer met ondersteuning MS Office en PDF

Files42: Veilig online MS Office en PDF documentbeheer

Files42 is een Cloud based document management systeem (DMS) met ingebouwde Office en PDF voorzieningen. De applicatie werd ontwikkeld voor en met juridische professionals. Al is Files42 in eerste instantie gericht op juristen, het is zeker ook zonder problemen in andere branches zoals zorg en onderwijs toepasbaar. Een steeds belangrijkere eis in cloud computing is de veilige opslag van data op servers in ISO27001 en NEN7510 gecertificeerde datacenters op Nederlandse bodem. Files42 maakt standaard gebruik van datacenters en servers met de hoogste beveilingsstandaarden.

PortalCMS klanten kunnen Files42 naadloos koppelen in hun intranet of portal met Single-Sign On en kunnen daarbij tevens rekenen op aantrekkelijke tarieven.
Standaard ondersteuning door Files42 bestaat uit telefonische support, (eenmalige) on site training, migratie van digitale bestanden en onbeperkt gratis updates.  Wij bieden een aangename en laagdrempelige kennismaking met Files42 door middel van een persoonlijke webconference en online rondleiding in onze files42 demo-omgeving. Files42 vervangt al uw MS Office en pdf tekstverwerkingsprogramma's met enorme besparingen op licenties, die we graag precies voor u uitrekenen.

Meer weten?

Neem contact op en stel je vraag!

Vraag een kostenindicatie

Bezoek ons

i-Concept InternetWorks BV
Bergweg 122
3036 BH Rotterdam
T +31 10-4139444
iconcept.nl
KvK 24294582
BTW NL807967622B01

Volg ons

Facebook link icon Twitter link icon Linkedin link icon RSS link icon Google plu icons

Zoek op trefwoord