Case: Van event registratie naar engagement portal

Vinci Facilities Nederland kiest bewust voor i-Concept als implementatie partner voor haar "Taking care of the future" evenement. Zowel website als achterliggende engagement portal zijn in nauwe samenspraak in korte tijd tot stand gekomen. Door gebruik van responsive website design is de toegankelijkheid voor iedereen en vanaf elk toestel gewaarborgd. De portal wordt na het event ingezet als interactief platform om de dialoog met de deelnemers voort te zetten. i-Concept adviseerde Vinci Facilities onder andere gebruik te maken van diverese sociale webbased modules om de dialoog met haar doelgroep optimaal te versterken.

Informatie en registratie

Vinci zet in de eerste fase in op een gecombineerde print en online campagne om aandacht te vragen voor het "Taking Care of the Future" event. Deelnemers wordt het zo makkelijk mogelijk gemaakt om zich in te schrijven. De inschrijving vanaf desktop computer, tablet en smartphone is bijzonder eenvoudig gehouden. De print uitnodiging is voorzien van een URL en QR code om deelnemers direct naar de website, verdere informatie en de laagdrempelige inschrijving te leiden.

Engagement Portal

Het boeien en binden van de doelgroep na het evenement is een van de hoofddoelen van Vinci Facilities en reden om i-Concept in te schakelen. Met een zeer ruime ervaring met implementatie van sociale intranets bleek i-Concept de logische keuze. i-Concept helpt portal software implementeren waarmee je het contact met de doelgroep warm houdt. Rond thema's opgebouwde sub portals voorzien van diverse sociale tools zorgen voor laagdrempelige interactie met deelnemers. Uiteraard wordt er ruimte geboden voor het nalezen van informatie, online discussiëren en delen van kennis en inzichten. Modules zoals Nieuws, Blogs, Webcasts, Nieuwsbrieven en Plenaire chat sessies zijn bekende voorbeelden van sociale tools die ook door Vinci Facilities worden ingezet. 

Meer weten?

Benieuwd hoe u het contact tussen u en uw evenementbezoekers warm kunt houden?

Neem direct contact op en stel je vraag!

Lees ook

De coronacrisis had direct een positief effect op het milieu door minder weg- en vliegverkeer. Door het thuiswerken zijn er ook op langere termijn kwantificeerbare voordelen voor het milieu, werkgevers en werknemers. Met ...

Bezoek ons

i-Concept InternetWorks BV
Bergweg 122
3036 BH Rotterdam
T +31 10-4139444
Route naar i-Concept
KvK 24294582
BTW NL807967622B01

Volg ons

Facebook link icon Twitter link icon Linkedin link icon RSS link icon

Zoek op trefwoord