i-Concept InternetWorks - Useful webtools - Solid technology
i-Concept InternetWorks - Useful webtools - Solid technology
Nieuwsbrief Jaargang 13, Najaar 2010
i-Concept nieuws
Arbeidsmarkt.com vernieuwd met Social Networking door PortalCMS
Carrièreportaal Arbeidsmarkt.com bestaat 12 jaar en dat is in oktober gevierd met een geheel nieuw design en met nieuwe functionaliteit voor werkgevers, recruiters en werkzoekenden. Het nieuwe portaal draait op basis van de PortalCMS Enterprise editie, is verbonden met social media zoals LinkedIN en biedt haar tienduizenden vaste gebruikers elke maand optimale exposure en nieuws op maat.
Lees meer »
Arbeidsmarkt.com vernieuwd met Social Networking door PortalCMS
Duurzame Horeca Leveranciers in de Spotlight gezet
Highland Purchasing, sinds 2003 actief als collectieve inkooporganisatie voor de horeca, breidt haar assortiment uit met duurzame groene leveranciers. i-Concept ontwikkelde en beheert het inkoopportaal waar klanten en aanbieders elkaar vinden. Het inkoopportaal is voor deze uitbreiding speciaal aangepast om groene leveranciers in de spotlight te zetten bij de klanten van Highland Purchasing.
Lees meer »
Duurzame Horeca Leveranciers in de Spotlight gezet
i-Concept ontwikkelt webportaal adviseur duurzame bouw
Build4tomorrow maakt gebruik van PortalCMS om haar bouw- en projectmanagementactiviteiten onder de aandacht te brengen van haar klanten. PortalCMS wordt gebruikt om de website en achterliggende webactiviteiten te beheren. De website is voorbereid op toekomstige ontwikkelingen en bijvoorbeeld al volledig HTML5 compliant.
Lees meer »
i-Concept ontwikkelt webportaal adviseur duurzame bouw
MKB-energy.nl Collectieve Inkoop Energie
Samen met organisator Wattch biedt MKB Haarlem aan haar leden een enorme besparingsmogelijkheid op de energierekening. Via MKB-Energy.nl kunnen leden zich inschrijven en naarmate het aantal inschrijvingen toeneemt, neemt de prijs op de energienota af. De site en het CRM draaien op PortalCMS software. Alle details van zowel de inschrijvende particulieren en bedrijven, alsook de deelnemende energieleveranciers worden in de backoffice vastgelegd. Inschrijven kan op www.eenvoudiggoedkoper.nl.
Lees meer »
MKB-energy.nl Collectieve Inkoop Energie
Mobile app exchange groeit harder dan muziekdownloads
Voor het einde van het jaar zullen er meer apps voor mobiele apparaten worden uitgewisseld dan muziekfragmenten. Dat is in ieder geval de verwachting van Apple dat de downloads in haar App Store het aantal downloads in de Music Store ziet benaderen. i-Concept heeft in 2010 veel geïnvesteerd in mobile apps ontwikkeling en kan PortalCMS klanten uiteenlopende interessante maatwerkfunctionaliteiten bieden via een standaard app voor Android, iOS, Symbian en Windows Mobile.
Lees meer »
Mobile app exchange groeit harder dan muziekdownloads
De klant duurzaam centraal stellen

Al jaren strijden ICT-ers over Open Source versus Closed Source en over de vraag of je beter alle software van één leverancier kunt gebruiken of juist de beste software voor de desbetreffende taak. Voor korte termijn gewin wordt de eindklant vaak gedwongen partij te kiezen zonder inhoudelijk de argumenten te begrijpen. Aan deze praktijken doet i-Concept niet mee, omdat daarmee het belang van de klant niet centraal wordt gesteld.

i-Concept gelooft in innovatie voor het MKB, de Overheid, de Zorg en het Onderwijs met een lange termijn visie. Pionieren zit ons al ruim 14 jaar in het bloed. Meer dan 100.000 tevreden gebruikers komen dagelijks met onze software in aanraking. Wij zijn sterk op het gebied van intranets, portals en webshops en het koppelen van verschillende back-office applicaties en ook sociale netwerken aan onze portals.

i-Concept maakt hierbij consequent gebruik van open industriestandaarden en kiest eventueel samen met de klant de zogenaamde best-of-breed software-applicaties. De i-Concept programmeurs en ontwikkelaars hebben een uitstekende staat van dienst. Zij combineren software- en vakkennis en zijn uw partner voor uiterst betrouwbare en flexibele software oplossingen.

ICT-ers die de eindklant echt duurzaam centraal stellen, kiezen voor PortalCMS omdat hiermee een optimale mix van closed source en open source geboden wordt en waarmee veiligheid optimaal gegarandeerd blijft. PortalCMS portalen bieden u één vertrouwde, geheel naar uw wens vorm te gegeven one-stop-portal en stroomlijnen uw digitale werkomgeving.

Wil u meer weten over hoe PortalCMS software voor uw organisatie de optimale mix kan opleveren? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend verkennend gesprek of maak een gratis testrit op www.portalcms.nl.

Albert F.J. Bausch
algemeen directeur

i-Concept InternetWorks BV
Bergweg 122
3036 BH Rotterdam
T 010-4139444
F 010-4134999
www.i-concept.nl

i-Concept is al sinds 1997 implementatiepartner voor pragmatische en laagdrempelige internettechnologie en software voor bedrijf en overheid en zet intranet en portaal in als universele entree tot het beheer van websites, agenda´s, relaties, documenten en bedrijfsspecifieke informatiesystemen. De focus is helder: nuttige toepassingen in betrouwbare technologie.

Abonneer u op deze nieuwsbrief. | Lees meer i-Concept nieuwsbrieven | Uitschrijven