i-Concept InternetWorks - Useful webtools - Solid technology
i-Concept InternetWorks - Useful webtools - Solid technology
Nieuwsbrief Jaargang 12, Voorjaar 2009
i-Concept nieuws
Webshop koppeling met Exact Globe
Softwarepakket Exact Globe is populair bij verkoopafdelingen om voorraad- en prijsinformatie bij te houden en doelgerichte verkoopacties te plannen. Het koppelen van webshops en overige klantgerichte webapplicaties aan de Exact back-office was lange tijd geen sinecure. i-Concept kan met de flexibele PortalCMS software uw website omtoveren tot een hoog presterend klantenportaal.
Lees meer »
Webshop koppeling met Exact Globe
Kledingmerk Van Ranzow opent webshop
Kledingmerk Van Ranzow heeft onlangs haar webshop geopend. Klanten kunnen in de volledige collectie zoeken naar de gewenste kleur en maat en direct bestellingen plaatsen. Betaling kan direct met IDEAL en credit card. Grote korting krijg je met ING rentepunten en kortingvouchers van andere partners. i-Concept haalde alles uit de kast en realiseerde de site en back-office inclusief alle logistiek.
Lees meer »
Kledingmerk Van Ranzow opent webshop
Scholengroep ISW websites en intranet
ISW is een interconfessionele scholengroep in het Westland. Een school voor praktijkonderwijs, vmbo, mavo, havo en vwo. Ondanks de omvang heeft de scholengroep geen massaal karakter, door de verdeling over meerdere locaties met elk haar eigen sfeer en kenmerken. Leerlingen herkennen die eigen sfeer en identiteit in de diverse locatiewebsites, met informatie over lessen en evenementen.
Lees meer »
Scholengroep ISW websites en intranet
Yahoo strijdvaardig richting social networks
Yahoo, ooit 's werelds grootste internetbedrijf, heeft het de laatste tijd moeilijk. Door de explosieve groei van Google is Yahoo haar positie als favoriete zoekmachine in de VS kwijtgeraakt. Yahoo erkent dit gegeven en kondigde onlangs een herpositionering als speler in de sociale netwerk industrie aan. Dit zal gepaard gaan met overnames en eigen ontwikkelingen.
Lees meer »
Yahoo strijdvaardig richting social networks
Het succes ligt in carriereportals
De sociale netwerksites zoals LinkedIn hebben de strijd gewonnen en daarom moeten grote uitgevers hun vacaturesites omgooien. Het succes ligt in carrièreportals: geef inhoudelijk advies op werkvlak en breidt het uit met relevante inhoud en diensten.
Lees meer »
Het succes ligt in carriereportals

Je moet zaaien om te kunnen oogsten

In deze economisch mindere tijden helpt i-Concept u nieuwe klanten te werven en bestaande te binden met de nieuwste generatie software voor hoogwaardige webportals, PortalCMS.

PortalCMS is een on-demand enterprise 2.0 portal software oplossing met een unieke combinatie van hoogwaardige content management systemen en flexibele integratiemogelijkheden van marktleidende bedrijfssoftware zoals Exact Globe en Microsoft Dynamics CRM 4.0.

Neem CRM 4.0: uw verkopers kunnen via het bedrijfsnetwerk met de bekende geavanceerde CRM functies alle details van uw klanten en prospects bijhouden. Uw (potentiële) klanten krijgen via uw webportal persoonlijk en op maat toegang. Directe en effectieve communicatie. Soortgelijke voordelen zijn te behalen met de integratie van Exact Globe.

Wilt u meer weten over de voordelen van onze portaalaanpak, bijvoorbeeld voor uw medewerkers en leveranciers? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op, want u krijgt tijdelijk 2 uur gratis persoonlijk internetadvies waarmee u direct succes oogst.

Albert F.J. Bausch
algemeen directeur

i-Concept InternetWorks BV
Bergweg 122
3036 BH Rotterdam
T 010-4139444
F 010-4134999
www.i-concept.nl

i-Concept is sinds 1997 implementatiepartner van bedrijf en overheid voor pragmatische en laagdrempelige internettechnologie en software. Intranet en Portal vormen daarbij de universele entree voor beheer van websites, agenda’s, relaties, documenten en bedrijfsspecifieke informatiesystemen.

Abonneer u op deze nieuwsbrief. | Lees meer i-Concept nieuwsbrieven.