i-Concept InternetWorks - Useful webtools - Solid technology
i-Concept InternetWorks - Useful webtools - Solid technology
Nieuwsbrief Jaargang 13, Voorjaar 2010
i-Concept nieuws
i-Concept neemt branchegenoot Dewiz e-solutions over
i-Concept Internetworks BV heeft op 29 april j.l. de overname van branchegenoot Dewiz e-solutions BV afgerond. Hiermee versterkt i-Concept het klantenbestand en breidt de aanwezigheid uit binnen nieuwe sectoren. De aanleiding was DirectSalesWeb, een online sales concept van Dewiz, dat nu met PortalCMS versneld kan worden doorontwikkeld tot klantportaal met social media functionaliteit.
Lees meer »

Ook Nederlandse Consumenten tonen massale belangstelling Apple iPad
De Nederlandse consument volgt de wereldwijde trend en kan niet wachten om de befaamde nieuwe gadget van Apple aan te kopen. De Nederlandse site iPadTeKoop.COM levert nu al 3 iPad modellen via een snelle en veilige webshop.
Lees meer »
Technisch automatiseerder TASK24 lanceert nieuwe website
PortalCMS presentaties door i-Concept tijdens Didactiek en ICT congres
Heel toepasselijk was het thema van de keynote speach dit jaar 'teambuilding in het onderwijs'. Teamplayer i-Concept heeft zich de afgelopen 12,5 jaar meervoudig bewezen in het VO en MBO bij het succesvol opzetten en onderhouden van onderwijsportals en e-learning tools. Met PortalCMS software legt i-Concept een stevige maar betaalbare basis.
Lees meer »
Trifleet Leasing website, extranet en intranet
Mobile Apps voor PortalCMS klanten
PortalCMS klanten krijgen de mogelijkheid om hun favoriete communities, blogs en wikis ook via hun eigen mobile device te volgen. Er wordt voor PortalCMS momenteel een mobile app ontwikkeld die bovengenoemde basisfunctionaliteit zal kunnen bieden voor diverse toestellen, waaronder smartphones met operating systems Windows Mobile, Symbian en Android. Uiteraard zal ook de Iphone niet ontbreken.
Lees meer »
6e VastGoedOpen weer groot succes
Steun Oranje met je eigen Honig WK-shirt
In de aanloop naar het wereldkampioenschap voetbal in Zuid-Afrika biedt Honig je de mogelijkheid om je persoonlijke WK-shirt te ontwerpen. Bij aankoop van Honig producten ontvang je actiecodes waarmee je op honigwk.nl je eigen WK-shirt kunt ontwerpen en thuis kunt laten afleveren. Leuk om weg te geven als cadeau, aan je partner, je pasgeboren baby of gewoon voor jezelf.
Lees meer »
MobiDM wint Sybase Innovation Award

Social Bedrijfsintranet breekt door
Web 2.0 en sociale media binnen het
bedrijfsintranet zijn niet langer slechts leuke hebbedingetjes. Het levert ook harde kostenbesparingen op. Bedrijfsintranetten evolueren en worden steeds socialer.Tony Ward keynote speaker op Intranet Congres Entopic sprak over de inzet van sociale media binnen bedrijven. "Mensen gebruiken sociale media in hun dagelijkse leven. Vooral voor de jongere generatie is het een way of life", Zegt Ward.

De strijd om de aandacht
Bedrijven en instellingen doen er verstandig aan een vaste plek binnen hun intranet te geven aan sociale media en web 2.0 tools. Gaan organisaties daarin niet mee, dan krijgen ze er last van. Veel bedrijven zijn georganiseerd volgens theorieën van twintig jaar geleden. Er zijn inmiddels nieuwe vormen van samenwerken, die veel minder overhead kennen.

De oude manier van webredactie en content management is voorbij. De intranetten die nu nog worden gecontroleerd door de communicatie afdeling zullen ophouden te bestaan. Het era van communiceren naar mensen is voorbij. Met de komst van het sociale web, houden mensen er niet meer van om tegen gecommuniceerd te worden. Het gaat om het structureren en organiseren van content. Zorg dat je mensen zo ver krijgt dat ze zelf dingen ondernemen.

Hoe kan u dit binnen uw eigen organisatie toepassen?
Graag bespreek ik met u de mogelijkheden tot integratie van web 2.0 tools binnen uw bedrijfsintranet . Ook kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met ons voor een advies op maat.

Albert F.J. Bausch
algemeen directeur

i-Concept InternetWorks BV
Bergweg 122
3036 BH Rotterdam
T 010-4139444
F 010-4134999
www.i-concept.nl

Abonneer u op deze nieuwsbrief. | Lees meer i-Concept nieuwsbrieven | Uitschrijven