i-Concept InternetWorks - Useful webtools - Solid technology
i-Concept InternetWorks - Useful webtools - Solid technology
Nieuwsbrief Jaargang 14, Voorjaar 2011
i-Concept nieuws
Rotterdams Startersboek actueel met PortalCMS en CRM
Het Rotterdams Startersboek geeft al sinds de eerste uitgave in 2001 een zeer compleet en actueel overzicht van startersorganisaties en -initiatieven in Rotterdam. Voor startende ondernemers een handig naslagwerk om snel adressen, telefoonnummers, internetlinks en korte inhoudelijke informatie per organisatie terug te vinden. Vanaf 2011 wordt alle content actueel gehouden met PortalCMS software.
Rotterdams Startersboek actueel met PortalCMS en CRM
Route95 opleidingsconcept voor Transportsector
i-Concept ontwikkelde voor Advance Training en Coaching de website www.route95.nl en de beveiligde portal "mijnRoute95". Route95 is een opleidingsconcept voor de transportsector met het doel om management en personeel te ondersteunen bij de verplichte periodieke training en opleiding van chauffeurs. Route95 ontzorgt bij de uitvoering, registratie, signalering en administratieve aangelegenheden.
Route95 opleidingsconcept voor Transportsector
i-Concept verkoopt Appexchange.nl aan CRM marktleider
Begin februari werden de papieren officieel getekend. Appexchange.nl, in 2006 opgezet als ruilmarkt voor on-demand software applicaties, gaat over in handen van de marktleider van online CRM software. Omdat de markt voor mobile apps de afgelopen jaren enorm is gegroeid, was het voor i-Concept een interessant moment voor deze transactie.
i-Concept verkoopt Appexchange.nl aan CRM marktleider
Medische apps breken door
Smartphones en tablets maken hun opmars in de gezondheidszorg. Mobile E-Health, afgekort tot mHealth, is er voor jonge ouders om hun pasgeboren baby online te blijven volgen, voor vergeetachtigen die per SMS medicatiereminders krijgen en voor calorietellende afvallers. De app stores tellen ruim 15.000 medische en gezondheid gerelateerde apps. Zelfs een app om malaria mee te constateren.
Medische apps breken door
Toepassing van QR codes voor uw organisatie
Mobiel internet stimuleert de toepassing van QR codes. Deze in 1994 ontwikkelde tweedimensionale variant op de streepjescode werd door Toyota gebruikt om auto-onderdelen te identificeren. De QR code wordt nu op steeds meer producten geplakt om mensen met smartphone of webcam met 1 klik naar een gepersonaliseerde webpagina te leiden.
Toepassing van QR codes voor uw organisatie
Eworkers doneert halve winst, trendsetter in MVO
Het Rotterdamse detacheringsbureau op sales-, finance- en ICT-gebied Eworkers BV besteedt 50 % van de winst aan duurzame projecten in binnen- en buitenland. Daarmee biedt het zijn klanten en zijn professionals de kans om concreet en pragmatisch uiting te geven aan het eigen maatschappelijke bewustzijn.
Eworkers doneert halve winst, trendsetter in MVO
Advance Training en Coaching en PortalCMS
Na een korte en overtuigende periode van proefdraaien met PortalCMS heeft Advance Training en Coaching zowel de Standaard als Enterprise editie van PortalCMS in gebruik genomen. Hiermee wordt invulling gegeven aan de wens om een moderne portal voor medewerkers en partners met functionaliteit als CRM te combineren met een flexibel CMS voor het beheer van externe websites en een webshop.
Advance Training en Coaching en PortalCMS
Proefballonnetjes die tot in de cloud stijgen

Bij een zeer ruime meerderheid van professionele organisaties in Nederland

  • zijn website en intranet als webportal van cruciaal belang geworden voor het dagelijks functioneren
  • wordt door medewerkers steeds frequenter om nieuwe functionaliteit in de webportal gevraagd
  • kunnen de diverse softwareleveranciers de integratie van diverse enterprise applicaties en social media niet aan vanwege tegenstrijdige belangen en/of gebrek aan expertise.

i-Concept heeft zich in de afgelopen 15 jaar gespecialiseerd op het terrein van integratie van bestaande (legacy) en nieuwe applicaties binnen professionele webportals.

De inzet van PortalCMS als gereedschap zorgt voor slagvaardigheid en efficiency en levert een eindproduct op dat klaar is voor de toekomst. Een toekomst waar social media en cloud computing een steeds prominentere rol zullen spelen.

Onlangs nodigden wij 5000 bedrijven uit een proefballonnetje op te laten om de mogelijkheden en uitdagingen van de eigen toekomst in de cloud mét gebruik van sociale media integratie te verkennen. Vele bedrijven en instellingen zijn inmiddels enthousiast en weten dat er veel te winnen valt.

Ook een proefballon oplaten?

Verschaf uzelf een nieuw perspectief op uw kansen in de cloud met optimale benutting van sociale media. Meld u aan via www.portalcms.info/proefballon met actiecode "PCMS2054" voor een afspraak en maak ook een eigen PortalCMS demonstratieomgeving aan. Geheel gratis en vrijblijvend.

Wij waarderen het zeer wanneer u uw bevindingen en wensen met ons deelt.

Indien u vóór 15 juni 2011 besluit met ons in zee te gaan, dan ontvangt u van ons een echte ballonvaart cadeau.

Albert F.J. Bausch
algemeen directeur

i-Concept InternetWorks BV
Bergweg 122
3036 BH Rotterdam
T 010-4139444
F 010-4134999
www.i-concept.nl

i-Concept is al sinds 1997 implementatiepartner voor pragmatische en laagdrempelige internettechnologie en software voor bedrijf en overheid en zet intranet en portaal in als universele entree tot het beheer van websites, agenda´s, relaties, documenten en bedrijfsspecifieke informatiesystemen. De focus is helder: nuttige toepassingen in betrouwbare technologie.

Abonneer u op deze nieuwsbrief. | Lees meer i-Concept nieuwsbrieven | Uitschrijven