Nieuwsbrief Voorjaar 2016, Jaargang 19

i-Concept

 

De 10 beste intranets van 2016

Jaarlijks wordt er een Intranet Designwedstrijd georganiseerd waaraan organisaties wereldwijd kunnen deelnemen. Deelnemende intranet teams aan deze 15e editie imponeerden met name door slim design, content support, UX onderzoek, responsive design en moderne vormgeving. Een uitgebreid verslag met interessante ontwikkelingen in verkorte implementatietijd en samenstelling van intranet teams is beschikbaar.

Deck Space Management software voor offshore platforms

Schaarse ruimte aan boord van offshore platforms voor de productie van gas wordt tijdens onderhoud vaak nog schaarser. Diverse containers met een breed assortiment aan materieel, gereedschap en technische installaties moeten allemaal een passende plek krijgen. De Deck Space Manager wordt enorm ontlast met een software tool waarmee hij in ÚÚn oogopslag ziet wat waar staat.

Websites meertalig maken met Machine Translation

Organisaties met internationale activiteiten of ambities kennen de uitdaging van lokalisatie. Moet er per taal een aparte website komen of kan er inmiddels al machinaal worden vertaald? De ervaring leert helaas nog steeds dat een menselijke aanpak nodig blijft, omdat de robot nog niet alle nuances kent. Dit artikel geeft op een bemoedigende wijze een stand van zaken.

Teamwork bekroond in Werkenbijaltran.nl

In recordtijd van idee tot lancering. Dat is een multidisciplinair team van recruiters, online marketeers, UI designers en internetsoftware ontwikkelaars gelukt met de flitsende corporate jobsite werkenbijaltran.nl. Door de infographic stijl krijgt de bezoeker in enkele schermen een duidelijk en prikkelend beeld over Altran en de professionals die worden gezocht.

Verlofurenregistratie web app Pearl Music Europe

Pearl Music Europe zette al PortalCMS Enterprise software in voor intranet en partnerportaal. Vanaf nu is het intranet uitgebreid met een maatwerk verlofurenregistratie web app. De web app sluit optimaal aan bij bestaande interne procedures en processen, is intu´tief in gebruik en daardoor uiterst laagdrempelig voor gebruikers.

 

i-Concept InternetWorks BV
Bergweg 122
3036 BH Rotterdam
T +31 10-4139444
F +31 10-4134999
www.i-concept.nl
KvK 24294582

BTW NL807967622B01

i-Concept is de solide en kundige partner bij uw internet- en softwareplannen. Door ons R&D beleid gericht op de modernste software voor portal, CMS, intranet, CRM en e-learning en vanwege ons scherpe oog voor prijs en kwaliteit onderhouden wij duurzame klantrelaties met onderwijs, zorg, overheid en bedrijfsleven.
i-Concept startte in 1997 als spin-off van de Europese modemfabrikant en BBS pionier Bausch Datacom. De oprichters waren achter de schermen betrokken bij diverse baanbrekende vernieuwingen zoals telebankieren, de eerste online belastingaangifte, de eerste jobsite Intermediair.nl en de eerste e-learning toepassingen van LOI.
Daadkrachtige directies en marketing managers halen optimaal rendement door de ervaring en deskundigheid van ons team.