Digitale tools voor Onderwijs op Afstand
Digitale tools voor Onderwijs op Afstand

Distance learning via radio en later internet kenden we eigenlijk alleen uit dunbevolkte gebieden in Australië en Canada en door de Nederlandse wereldschool. De Corona-crisis dwingt nu bijna alle Nederlandse middelbare scholieren tot afstandsonderwijs. Veel scholen zijn hier niet op voorbereid en moeten hals over kop maatregelen treffen. Toch hoeven schoolbesturen en docenten niet te vrezen voor langdurige complexe IT projecten, want het kan snel, simpel en betaalbaar met onderstaande tools...soms zelfs gratis.


Sociaal intranet met app binnen een week online?
Sociaal intranet met app binnen een week online?

Intranetprojecten verzanden nogal eens tijdens de oriëntatiefase door ellenlange discussies over gewenste functionaliteiten. Dat getalm is extra jammer nu het Corona-virus bij veel bedrijven het gemis aan een digitaal kantoor voelbaar maakt. Het is nog niet te laat. Wij bieden een volledig ingericht sociaal intranet met mobile app voor nog geen € 5000 dat binnen een week gebruiksklaar is en met functionaliteit waar 99% van de bewezen succesvolle intranets bij grote organisaties op draaien. Lees verder als je wilt weten hoe een prefab intranet als digitaal kantoor snel en efficiënt kan worden neergezet zonder concessies te doen aan flexibele groeimogelijkheden.


Op afstand de beste full stack developers
Op afstand de beste full stack developers

We ontwikkelen al sinds 1997 software in opdracht van organisaties van klein tot groot voor diverse apparaten en op diverse operating systems. Onze ervaren ontwikkelaars zijn gewend aan werken op afstand en staan klaar om bij te springen in uw lopende of nieuwe softwareprojecten. Speciaal in deze Corona-crisistijd kan ervaren hulp een organisatie op de been houden.


Digital Workplace voor Teams
Digital Workplace voor Teams

Moderne organisaties bieden hun medewerkers digitale werkplekken waardoor ze het dagelijkse werk op een creatievere en productievere manier kunnen invullen. Digital workplace is echter een containerbegrip en wordt daarom nogal eens onterecht als synoniem voor virtual desktop gebruikt. Dat is onterecht, want een virtual desktop met Windows, Office en Outlook kan weliswaar een onderdeel zijn van een digital workplace, maar niet elke digital workplace is een virtual desktop.


7 Tips voor de nieuwbakken thuiswerker
7 Tips voor de nieuwbakken thuiswerker

Voor sommigen zijn termen als digitale werkplek en thuiswerken al jaren gesneden koek. De Corina-crisis confronteert nu opeens een hele nieuwe groep mensen met deze manier van werken. Zeven tips waar deze nieuwe thuiswerkers rekening mee moeten houden.