i-Concept InternetWorks - Useful webtools - Solid technology
i-Concept InternetWorks - Useful webtools - Solid technology
Nieuwsbrief Jaargang 9, Winter 2006
Case De Entrepreneur
Case De EntrepreneurDe Entrepreneur is een snelgroeiende adviesorganisatie die zich als supercoach van MKB-ondernemers richt op het optimaliseren van bedrijfsresultaten en het persoonlijke welzijn van de ondernemer. De Entrepreneur contracteerde i-Concept voor een compleet pakket waarin onder andere wordt voorzien in intranet, CRM, CMS en e-recruitment.
Lees meer »
Enquêtes maken met Studywiser.com
Enquêtes maken met Studywiser.comEen enquête kan interessante inzichten opleveren. Marketeers meten klanttevredenheid. Producenten polsen potentiële klanten voor productlancering. Maar het kan ook specifieker zoals recruiters die korte assessments koppelen aan een sollicitatieformulier. Al deze toepassingen kunnen nu snel en flexibel gerealiseerd worden met de nieuwe enquêtetool van e-learning auteursomgeving Studywiser.com.
Lees meer »
AppExchange.nl online softwaremarktplaats
AppExchange.nl online softwaremarktplaatsAppExchange.nl biedt een gerubriceerd overzicht van professionele webapplicaties. Van internetboekhouden en complete corporate portals, hosted intranet en CRM tot zeer specifieke analysetools, planningssoftware en antispam oplossingen. Ontwikkelaars en leveranciers mogen hun oplossingen kosteloos op AppExchange plaatsen. Potentiële afnemers gebruiken het als inspiratiebron in het selectieproces.
Lees meer »
Corporate weblog relevant instrument
Corporate weblog relevant instrumentConcreet beleid voor het monitoren en zelf inzetten van weblogs ontbreekt bij de meeste organisaties. Dat blijkt uit onderzoek onder communicatiemanagers. Hoewel het belang van weblogs zeker wordt gezien, denkt een minderheid van de managers dat blogs in de toekomst net zo belangrijk of zelfs belangrijker kunnen worden dan traditionele media.
Lees meer »
RecruiterforYou.nl in de pers
RecruiterforYou.nl in de persRecruiterforYou.nl zag pas 3 maanden geleden het levenslicht en inmiddels hebben bijna alle grote landelijke dagbladen al geschreven over deze next generation carrièresite. Technologiepartner i-Concept is trots op de uitingen in deze media en ziet in de interviews met redacties van De Telegraaf, FD, AD, Volkskrant en diverse vakmagazines de bevestiging van een goed doordacht en uitgevoerd concept.
Lees meer »
Portal WerkenindeFarma.com live
Portal WerkenindeFarma.com liveWerkenindeFarma.com richt zich op (aankomende) professionals werkzaam in de farmaceutische industrie en verwante werkgebieden. De site beoogt zich te ontwikkelen tot een internetplatform waar men terecht kan met vragen over een carriere als productspecialist, rayonmanager, artsenbezoeker, productmanager, commercieel verpleegkundige en sales manager.
Lees meer »
Hoe uniek zijn de behoeften binnen uw organisatie?
Hoe uniek zijn de behoeften binnen uw organisatie?Het oktobernummer van vakmagazine De SalesExpert besteedt ruime aandacht aan i-Engine. In het bijgaande artikel stelt i-Concept dat 90% van alle professionele organisaties vergelijkbare web- en intranetbehoeften heeft. Er kan bespaard worden door met een flexibel basissysteem te starten, waarna voortschrijdend inzicht specifieke wensen onthult. Die wensen kunnen dan binnen i-Engine vervuld worden.
Lees meer »

Informatie- en relatiebeheer: hoe uniek zijn de behoeften binnen uw organisatie?

Wij willen zo professioneel mogelijk werken en worden daardoor steeds afhankelijker van efficiënt informatiebeheer. We moeten kunnen vertrouwen op actuele en betrouwbare gegevens over klanten, leveranciers en personeel. Daarbij willen we ook een mooie website, flitsende nieuwsbrieven en aansprekende product-brochures, liefst binnen een redelijk budget.

Dat lijkt veel gevraagd, maar de verstandige organisaties weten al een paar jaar dat dit haalbaar is met een juiste inzet van intranet.

Een modern intranet is het kloppend hart van de informatie- en communicatievoorziening. Niet alleen kan het intranet vele vormen en hoeveelheden informatie verwerken, opslaan en vindbaar maken, het is tevens het lanceerstation voor diverse bestaande en nieuwe (web)applicaties waar kritische medewerkers in een organisatie altijd om zullen vragen.

Hoe selecteert u de juiste intranettechnologie en leverancier?

Uit ervaring blijkt dat 90% van alle professionele organisaties vergelijkbare web- en intranetbehoeften heeft. Verspil dus niet teveel tijd aan het inventariseren van basisbehoeften. U wint tijd en bespaart geld door met een flexibel basissysteem te starten, waarna u door voortschrijdend inzicht de laatste specifieke wensen kunt vervullen.

Zo’n basis legt u met het solide i-Engine platform. Op www.i-engine.nl ziet u hoe uitgebreid de basismodules voor intranet, CRM, CMS en e-learning al zijn. Na een maand gratis uitproberen kunt u doorgroeien naar een configuratie die uiteindelijk 100% in uw behoeften zal voorzien, onder andere voor uw relatiebeheer.

Ook belangstelling voor dit soort webtools? Uw vragen zijn welkom via onze contactpagina.

Albert F.J. Bausch
algemeen directeur


 

i-Concept InternetWorks BV
Bergweg 122
3036 BH Rotterdam
T 010-4139444
F 010-4134999
www.i-concept.nl
www.i-engine.nl

i-Concept biedt pragmatische en laagdrempelige internetdiensten en applicaties voor bedrijf en overheid en zet het intranet in als universele toegangspoort tot het beheer van websites, agenda´s, relaties, documenten en bedrijfsspecifieke informatiesystemen. De focus is helder: nuttige toepassingen in betrouwbare technologie.

Abonneer u op deze nieuwsbrief. | Lees meer i-Concept nieuwsbrieven.