Proefballonnetjes die tot in de cloud stijgen

Proefballonnetjes die tot in de cloud stijgen
Bij professionele organisaties zijn website en intranet als webportal van cruciaal belang geworden voor het dagelijks functioneren en vragen medewerkers steeds frequenter om nieuwe functionaliteit in de webportal. Vele softwareleveranciers kunnen de integratie van diverse 3rd party enterprise applicaties en social media niet aan. Waarom niet? En wie moet het dan wel doen?


Bij een zeer ruime meerderheid van professionele organisaties in Nederland zijn de volgende stellingen van toepassing:

  • website en intranet zijn als webportal van cruciaal belang geworden voor het dagelijks functioneren
  • medewerkers vragen steeds frequenter om nieuwe functionaliteit in de webportal
  • de diverse softwareleveranciers kunnen de integratie van diverse enterprise applicaties en social media niet aan vanwege tegenstrijdige belangen en/of gebrek aan expertise.

i-Concept heeft zich in de afgelopen 15 jaar gespecialiseerd op het terrein van integratie van bestaande (legacy) en nieuwe applicaties binnen professionele webportals. De inzet van PortalCMS als gereedschap zorgt voor slagvaardigheid en efficiency en levert een eindproduct op dat klaar is voor de toekomst. Een toekomst waar social media en cloud computing een steeds prominentere rol zullen spelen.
 
 
Onlangs nodigden wij 5000 bedrijven uit een proefballonnetje op te laten om de mogelijkheden en uitdagingen van de eigen toekomst in de cloud mét gebruik van sociale media integratie te verkennen. Vele bedrijven en instellingen zijn inmiddels enthousiast en weten dat er veel te winnen valt.
 


Ook een proefballon oplaten?
Verschaf uzelf een nieuw perspectief op uw kansen in de cloud met optimale benutting van sociale media. Meldt u aan via http://www.portalcms.com/ballonvaart-kado.htm  voor een afspraak en maak ook  een eigen PortalCMS demonstratieomgeving aan. Geheel gratis en vrijblijvend. Wij waarderen het zeer wanneer u uw bevindingen en wensen met met ons deelt.


Albert F.J. Bausch
algemeen directeur

 
Meer info over dit onderwerp ontvangen of downloaden

De velden met een * zijn verplicht

Bezoek ons

i-Concept InternetWorks BV
Bergweg 122
3036 BH Rotterdam
T +31 10-4139444
Route naar i-Concept
KvK 24294582
BTW NL807967622B01

Volg ons

Facebook link icon Twitter link icon Linkedin link icon RSS link icon

Zoek op trefwoord