Docebo verovert de online training markt

Docebo verovert de online training markt
Docebo verovert de online training markt met het gelijknamige cloudgebaseerde Learning Management Systeem (LMS). Deze meertalige e-learning oplossing kent inmiddels ruim 28000 installaties in 65 landen wereldwijd. Het Docebo LMS onderscheidt zich als enterprise oplossing voor het MKB dankzij een zeer schaalbaar prijsmodel, vele integratiemogelijkheden via API en hoge betrouwbaarheid van haar cloud services en helpdesk. i-Concept verzorgt online rondleidingen en is uw Docebo partner in Nederland.

De volgende kenmerken maken Docebo echt uniek:

SaaS
Het is echte software as a service draaiend op cloud servers met wereldwijde dekking. Docebo is dus niet zomaar een e-learning tool, maar een ecosysteem met modules en vertakkingen naar diverse partners. De volledige web-gebaseerde aanpak maakt het uitermate snel en flexibel inzetbaar bij organisaties in diverse maten en soorten. 

Flexibel prijsmodel en snelle terugverdientijd
Docebo LMS kent een flexibel prijsplan met zeer lage MKB instapmogelijkheid van 29 euro per maand. Hiermee is een hoge Return on Investment en snelle terugverdientijd gegarandeerd. Bekijk hier een tabel met prijzen bij gebruikersaantallen van 50 tot 350+.

Optimale gebruikerservaring
Door toepassing van HTML5 in de user interface biedt Docebo een optimale gebruikerservaring in zowel  desktop als mobile learning scenario's.

Toetsen, tracking en rapportage
De geavanceerde test engine en tracking functionaliteit, gecombineerd met een rijk aanbod aan rapportage tools zorgen voor meetbare effectiviteit.

Certificaten
Docebo biedt de mogelijkheid om digitaal gesigneerde trainingcertificaten te ontwerpen en toe te wijzen aan cursisten die aan de toetsvereisten voldoen.  

App Marketplace
Deze uitgebreide web app marktplaats maakt Docebo uniek. Het LMS kan worden uitgebreid met add-ons van andere ontwikkelaars en koppelingen met andere systemen zoals naar Facebook, Linkedin, Twitter, Adobe Connect, Salesforce, Google Analytics en Google Apps.

Cursusmarktplaats
Ook voor cursusmateriaal heeft Docebo een marktplaats met een uitdijende bibliotheek met titels van internationaal erkende content providers. Inmiddels meer dan 400 cursussen in meerdere talen met onderwerpen als compliance, gezondheid, veiligheid, taal, soft skills en technologie.

Docebo startscherm 

 

Bekijk hier 12 redenen voor e-learning met Docebo!

i-Concept biedt haar relaties een aangename en laagdrempelige bekendmaking met Docebo via een online rondleiding in een demo-omgeving via een persoonlijke webconference. Registreer uw rondleiding via het online formulier.

Registreer voor online Docebo demo

Meer info over dit onderwerp ontvangen of downloaden

De velden met een * zijn verplicht

Lees ook

Met een eigen app voor cursussen en trainingen kunnen werkgevers op efficiƫnte, effectieve en leuke manier voldoen aan de scholingsplicht die geldt voor alle Nederlandse werkgevers sinds de invoering van de Wet Werk en Zekerheid...
Bij 5000 studenten die jaarlijks 3 voortgangsrapporten en 1 examenrapport ontvangen en waar per rapport minimaal 15 minuten tijd bespaard wordt, levert de centrale oplossing al snel een kostenbesparing op van 75.000 Euro op...

Bezoek ons

i-Concept InternetWorks BV
Bergweg 122
3036 BH Rotterdam
T +31 10-4139444
Route naar i-Concept
KvK 24294582
BTW NL807967622B01

Volg ons

Facebook link icon Twitter link icon Linkedin link icon RSS link icon

Zoek op trefwoord