Verlofurenregistratie web app Pearl Music Europe

Verlofurenregistratie web app Pearl Music Europe
Pearl Music Europe zette al PortalCMS Enterprise software in voor intranet en partnerportaal. Vanaf nu is het intranet uitgebreid met een maatwerk verlofurenregistratie web app. De web app sluit optimaal aan bij bestaande interne procedures en processen, is intuïtief in gebruik en daardoor uiterst laagdrempelig voor gebruikers.

Inzicht en controle

Medewerkers van Pearl Music Europe kunnen binnenkort via het eigen intranet snel en gemakkelijk hun verlofuren en vakantiedagen aanvragen. Alle belanghebbenden krijgen hiermee direct inzicht in (de eigen) actuele verlofurensaldi omdat alle mutaties automatisch direct worden bijgewerkt.

Het HR management behoudt optimaal de controle, wordt automatisch op de hoogte gebracht van aanvragen die vervolgens met 1 muisklik  kunnen worden gehonoreerd. Deze goedgekeurde vakantieplanning wordt automatisch in een gedeelde intranetagenda getoond. De webapp berekent verder automatisch alle saldi en houdt daarbij rekening met weekenddagen en de centraal door HRM beheerde lijst met (nationale) feestdagen. Individuele saldi van medewerkers worden op basis van deze gegevens automatisch bijgewerkt. De webapp beschikt over een Excel exportfunctie om eventuele handmatige nabewerking mogelijk te maken en voor gebruik als bijlage bij jaarverslagen. 

Laagdrempelig en professioneel

Dankzij de nieuwe web app beschikken zowel managers als medewerkers altijd en overal over een duidelijk overzicht van gebruikte en nog op te nemen verlofuren. Het plannen van vakanties en werk wordt zo een stuk eenvoudiger. Voor professionele organisaties zoals Pearl Music Europe en haar medewerkers is de web app een nieuwe en handig tool die zorgt voor optimale inzet van mensen.

Meer weten?

Op zoek naar een goed passende oplossing die aansluit bij uw bedrijfsstructuur en workflow? Neem contact op en laat ons u helpen een passende oplossing voor uw organisatie te vinden.

Meer info over dit onderwerp ontvangen of downloaden

De velden met een * zijn verplicht

Lees ook

In deze reeks verhalen uit de praktijk nemen we verkennende intranet project teams mee in een realistische reis van oriëntatie, leveranciersselectie, intranet implementatie en lancering. Diverse sectoren als zorg en techniek...
Perfecte timing voor organisaties met 10 tot meer dan 1000 medewerkers. Voor minder dan 5 euro per gebruiker per jaar drie problemen opgelost en gelijk een lange termijn visie voor agile maatwerk met behulp van een low-code...
De jaarlijkse intranet designwedstrijd legt ook deze keer weer interessante ontwikkelingen bloot. Plan je een intranetproject of zit je er al middenin? Dan mag je deze samenvatting met geleerde lessen, trends en tips niet missen.

Neem contact op

Bezoek ons

i-Concept InternetWorks BV
Bergweg 122
3036 BH Rotterdam
T +31 10-4139444
iconcept.nl
KvK 24294582
BTW NL807967622B01

Volg ons

Facebook link icon Twitter link icon Linkedin link icon RSS link icon Google plu icons

Zoek op trefwoord