Uitstekende Synergie Hyperoffice en PortalCMS

Uitstekende Synergie Hyperoffice en PortalCMS
i-Concept is vanaf oktober 2012 partner en leverancier van Hyperoffice voor Nederland. Met de samenwerking vullen beide partijen elkaar uitstekend aan. i-Concept klanten krijgen met Hyperoffice een volwaardig platform voor het samenwerken aan documenten, zakelijke (mobiele) e-mail, contactbeheer, agenda en taakbeheer. i-Concept vult deze samenwerking verder aan met maatwerk webportalen en sociale intranets op basis van PortalCMS Enterprise.

Hyperoffice is een volwaardig alternatief voor de gemiddelde Sharepoint en Exchange configuratie. Daarnaast biedt dit collaboratieplatform gebruikers op elk moment eenvoudige en veilig toegang tot alle bedrijfsinformatie. Toegang is mogelijk vanaf elke desktop computer, tablet of smartphone waar ook ter wereld. U beschikt zo altijd en overal over uw zakelijke informatie, e-mail en documenten. PortalCMS Enterprise webportaal maakt tenslotte het plaatje compleet met zakelijk sociaal intranet, website en benodigde maatwerkkoppelingen.

Hyperoffice op uw Ipad

 

Ook benieuwd hoe uw office in de cloud er uit ziet?

Bent u op zoek naar een slim en betaalbaar alternatief voor Sharepoint, Exchange en Office? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en laat u verder informeren. We kunnen vrijblijvend een testopstelling voor u maken.

Meer info over dit onderwerp ontvangen of downloaden

De velden met een * zijn verplicht

Bezoek ons

i-Concept InternetWorks BV
Bergweg 122
3036 BH Rotterdam
T +31 10-4139444
Route naar i-Concept
KvK 24294582
BTW NL807967622B01

Volg ons

Facebook link icon Twitter link icon Linkedin link icon RSS link icon

Zoek op trefwoord