Microsoft stimuleert Windows Phone app-ontwikkelaars

Microsoft stimuleert Windows Phone app-ontwikkelaars
Microsoft stimuleert applicatieontwikkelaars met financiele voordelen om de applicatiewinkel voor de Windows Phone 7 (WP7) te bevoorraden. Microsoft is in een hevige concurrentiestrijd verwikkeld met de Apple Appstore en Google Marketplace. i-Concept ontwikkelt maatwerk mobile apps voor alle appstores en mobiele platforms waaronder Symbian, Android, Iphone en Windows mobile.

Applicatie-ontwikkelaars voor de Windows Phone krijgen gratis tools en toestellen om mee te testen. Ontwikkelaars kunnen inmiddels met een WP7 betaversie testen of hun applicaties op WP7 draait.  Microsoft geeft in sommige gevallen zelfs omzetgaranties. Het marketing budget dat Microsofts voor deze operatie uittrekt overstijgt alle vorige records.
Windows Marketplace diapresentatie
Het nieuwe besturingssysteem Windows Phone 7 (WP7) is nieuw en Microsoft kan het alleen serieus opnemen tegen de goedgevulde applicatiewinkels van Apple en Google als het zelf ook veel interessante applicaties kan bieden. Apple heeft zo'n 225.000 applicaties voor de iPhone en voor Android-toestellen zijn er in korte tijd al 65.000 beschikbaar gekomen.

Helaas is WP7 helemaal niet compatibel met de huidige Windows Mobile versies. In Nederland is de WP7 nog niet beschikbaar. 

 

Meer info over dit onderwerp ontvangen of downloaden

De velden met een * zijn verplicht

Bezoek ons

i-Concept InternetWorks BV
Bergweg 122
3036 BH Rotterdam
T +31 10-4139444
Route naar i-Concept
KvK 24294582
BTW NL807967622B01

Volg ons

Facebook link icon Twitter link icon Linkedin link icon RSS link icon

Zoek op trefwoord