Portal WerkenindeFarma.com live

Portal WerkenindeFarma.com live
WerkenindeFarma.com richt zich op (aankomende) professionals werkzaam in de farmaceutische industrie en verwante werkgebieden. De site beoogt zich te ontwikkelen tot een internetplatform waar men terecht kan met vragen over een carriere als productspecialist, rayonmanager, artsenbezoeker, productmanager, commercieel verpleegkundige en sales manager.

Op 1 december 2006 starten i-Concept en DOCS International de portaalsite www.WerkenindeFarma.com

WerkenindeFarma.com richt zich op (aankomend) professionals in de farmaceutische industrie en verwante werkgebieden. De site beoogt zich te ontwikkelen tot een internetplatform waar men terecht kan met vragen over een loopbaan als productspecialist, rayonmanager, artsenbezoeker, productmanager, commercieel verpleegkundige en sales manager. Daarnaast biedt  WerkenindeFarma.com de mogelijkheid aan werkgevers om advies te krijgen over de vervulling van tijdelijke en vaste vacatures, coaching, outplacement e.d..  

WerkenindeFarma.com  is een initiatief van i-Concept en DOCS International. i-Concept is eigenaar en exploitant van de carrièresites Arbeidsmarkt.com en eWork.nl en biedt sinds 1998 hoogwaardige online recruitment diensten aan overheid en bedrijfsleven. WerkenindeFarma.com  is het resultaat van de marketingstrategie waarin jobsites voor niches worden opgezet met partners. i-Concept zorgt daarbij voor de hoogwaardige internettechnologie en aanvoer van actuele CV’s en vacatures via de branchebrede carrièresite Arbeidsmarkt.com. De partner zorgt voor vakinhoudelijke ondersteuning. Er zullen in 2007 nog meer vergelijkbare initiatieven volgen, onder meer voor juristen, verkopers en zorgmedewerkers. 


Meer info over dit onderwerp ontvangen of downloaden

De velden met een * zijn verplicht

Bezoek ons

i-Concept InternetWorks BV
Bergweg 122
3036 BH Rotterdam
T +31 10-4139444
Route naar i-Concept
KvK 24294582
BTW NL807967622B01

Volg ons

Facebook link icon Twitter link icon Linkedin link icon RSS link icon

Zoek op trefwoord