Heinz Consumer Portal

Heinz Consumer Portal
Heinz behoort tot 's werelds grootste consumentemerken en lanceert regelmatig online marketing campagnes met branding, merkloyaliteit en klantidentificatie als doelstelling. Consumenten in diverse Europese landen kunnen via actiesites met kortingscoupons een gepersonaliseerd product bestellen, zoals kookschorten, foto's op linnen en voetbalshirts. Deze consumerportals worden beheerd met PortalCMS.

Heinz behoort tot 's werelds grootste consumentemerken en lanceert regelmatig online marketing campagnes met branding, merkloyaliteit en klantidentificatie als doelstelling. Consumenten in diverse Europese landen kunnen via actiesites met kortingscoupons een gepersonaliseerd product bestellen, zoals kookschorten, foto's op linnen en voetbalshirts. Deze consumerportals worden beheerd met PortalCMS technologie.

In de zomer van 2008 startten er grote marketing campagnes gericht op voetbalsupporters van de aan het EK voetbal deelnemende landen PortugalZwitserland en Oostenrijk. Via de speciale websites kunnen de supporters online een EK-voetbalshirt bestellen met naam en rugnummer naar keuze. 

Aan de basis van al de bovengenoemde meertalige websites, met webshops, internetkassa's, content management en logistieke systemen staat de hoogwaardige internet technologie van PortalCMS.

Heinz is een van de grootste producenten van consumentenvoeding ter wereld. In Nederland is Heinz verantwoordelijk voor o.a. de merken Heinz, Honig, De Ruijter, Roosvicee, Venz, Karvan Cévitam, Brinta.

Heinz

Meer info over dit onderwerp ontvangen of downloaden

De velden met een * zijn verplicht

Bezoek ons

i-Concept InternetWorks BV
Bergweg 122
3036 BH Rotterdam
T +31 10-4139444
Route naar i-Concept
KvK 24294582
BTW NL807967622B01

Volg ons

Facebook link icon Twitter link icon Linkedin link icon RSS link icon

Zoek op trefwoord