Teamwork bekroond in Werkenbijaltran.nl

Teamwork bekroond in Werkenbijaltran.nl
In recordtijd van idee tot lancering. Dat is een multidisciplinair team van recruiters, online marketeers, UI designers en internetsoftware ontwikkelaars gelukt met de flitsende corporate jobsite werkenbijaltran.nl. Door de infographic stijl krijgt de bezoeker in enkele schermen een duidelijk en prikkelend beeld over Altran en de professionals die worden gezocht.

In haar nog korte bestaan heeft technisch ICT dienstverlener Nspyre een schat aan ervaring en kennis opgebouwd over creatieve en effectieve crossmediale marketing.

Na de recente overname door ICT multinational Altran is vrij snel besloten om deze ervaring direct in te zetten voor de volledige Nederlandse Altran organisatie.

Op BNR nieuwsradio zijn de commercials over de innovation makers van Altran inmiddels niet te missen. De lancering van de nieuwe website werkenbijaltran.nl zet deze campagne extra kracht bij.

Werkenbijaltran.nl 

Ondanks de complexiteit is de site werkenbijaltran.nl in zeer korte tijd van idee naar lancering gebracht. Daarvoor werd een projectteam met leden van diverse pluimage samengesteld, waaronder recruiters, online marketeers, UI designers en internetsoftware ontwikkelaars.

De beeldende infographic stijl van de website geeft de bezoeker in enkele schermen en muiskliks een duidelijk en tegelijkertijd prikkelend beeld over Altran en de innovation makers die worden gezocht.

Via een compact selectiescherm en met behulp van geavanceerde webservices worden uit het achterliggende PeopleXS recruitment platform de actuele vacatureteksten naar de website gehaald.

Belangstellende kandidaten kunnen vervolgens online solliciteren, waarbij hun CV en motivatietekst wederom via webservices in PeopleXS terecht komen.

De Altran recruiters nemen de potentieel nieuwe collega’s vervolgens professioneel aan de hand in hun workflow.

Altran complimenteerde het project team met de snelle en solide integratie van UI design, webservices en CMS functionaliteit.

i-Concept is trots op het eindresultaat en uiteraard blij met tevreden klant Altran.

Meer info over dit onderwerp ontvangen of downloaden

De velden met een * zijn verplicht

Lees ook

De bedrijfswebsite van Bausch Datacom is aan een grondige upgrade onderworpen. De nieuwe website is modern vormgegeven en stelt zich dynamisch samen uit verschillende bronnen waaronder nieuws- en blogberichten en vooral een zeer...
In recordtijd van idee tot lancering. Dat is een multidisciplinair team van recruiters, online marketeers, UI designers en internetsoftware ontwikkelaars gelukt met de flitsende corporate jobsite werkenbijaltran.nl. Door de...
Victas verslavingszorg maakt sinds afgelopen zomer gebruik van een nieuw sociaal intranet genaamd Vicky. Ruim 600 medewerkers zijn sindsdien enthousiast aan de slag gegaan met dit frisse nieuwe intranet. De totale ontwikkelduur...
Staalmarkt, groothandel en service center in metalen, kiest voor PortalCMS voor het beheer van haar websites en intranet voor alle 11 vestigingen in Nederland. i-Concept adviseerde 1 centrale portal en implementeert de software...
Nspyre realiseert door inzet van PortalCMS software oplossingen haar corporate website en een modern intranet. Het intranet bevat veel vernieuwende Web 2.0 elementen en zal bijdragen aan het versterken van de interne en externe...

Bezoek ons

i-Concept InternetWorks BV
Bergweg 122
3036 BH Rotterdam
T +31 10-4139444
Route naar i-Concept
KvK 24294582
BTW NL807967622B01

Volg ons

Facebook link icon Twitter link icon Linkedin link icon RSS link icon

Zoek op trefwoord