Case: Heinz EK Shirts

Komende zomer zullen honderdduizenden Oostenrijkse, Zwitsere en Portugese supporters in gepersonaliseerde voetbalshirts rondlopen die ze via internet hebben besteld. i-Concept ontwikkelde deze websites voor Heinz om extra merkbekendheid te realiseren tijdens de EK voetbal in Zwitserland en Oostenrijk.

Komende zomer zullen honderdduizenden Oostenrijkse, Zwitsere en Portugese supporters in gepersonaliseerde voetbalshirts rondlopen die ze via internet hebben besteld. i-Concept ontwikkelde deze consumer portals voor Heinz om extra merkbekendheid te realiseren tijdens de EK voetbal in Zwitserland en Oostenrijk.

Heinz consumenten kunnen via www.heinz.pt, www.heinzketchup.at en www.heinzketchup.ch voetbalshirts op maat bestellen, waarbij ze zelf het rugnummer en de naam bepalen. In de verpakkingen van Heinzproducten zijn codes verwerkt die ze bij  afronding van de bestelling kunnen invoeren om grote korting te krijgen. i-Concept gebruikt de geavanceerde PortalCMS modules CMS, Webshop, CRM en Catalog om deze consumer portals snel en effectief te kunnen lanceren.  

Meer weten?

Neem contact op en stel je vraag!

 

Bezoek ons

i-Concept InternetWorks BV
Bergweg 122
3036 BH Rotterdam
T +31 10-4139444
Route naar i-Concept
KvK 24294582
BTW NL807967622B01

Volg ons

Facebook link icon Twitter link icon Linkedin link icon RSS link icon

Zoek op trefwoord