Case: IPADtekoop

Over de Apple iPad deden in het voorjaar van 2010 de geruchten de ronde op het internet. Apple hield de release datum voor Nederland angstvallig stil. Door goede relaties in het buitenland was iPadTeKoop.com echter al maanden voor de officiële lancering in staat de Apple iPad tegen een concurrerende prijs aan de Nederlandse consument te leveren. Met snelle en betrouwbare logistieke afhandeling zorgde deze webshop er voor dat de klanten de iPad binnen 2 weken in huis hadden.
De webshop en back-office van iPadTeKoop.com werden volledig en snel met PortalCMS modules opgetrokken.PortalCMS voorziet in productpresentaties, de online betaling via iDEAL of overschrijving, tot en met de logistieke afhandeling door TNT. PortalCMS biedt zowel webshopbeheerder en klant een volwaardige webshop met alle gewenste functionaliteit. iPadTeKoop.com beschikt op ieder moment van de dag over actuele voorraden en orderdetails. De snelle opzet, het beheer van de webshop tot en met de logistieke afhandeling werd verzorgd door PortalCMS.

Aangezien van iPadTeKoop.com al vanaf het begin bekend was dat een tijdelijke actiematige webshop zou worden, waren de snelle implementatietijd en lage kosten cruciaal bij de keuze voor de PortalCMS oplossing.

Meer weten?

Neem contact op en stel je vraag!

Bezoek ons

i-Concept InternetWorks BV
Bergweg 122
3036 BH Rotterdam
T +31 10-4139444
Route naar i-Concept
KvK 24294582
BTW NL807967622B01

Volg ons

Facebook link icon Twitter link icon Linkedin link icon RSS link icon

Zoek op trefwoord