Case: Spetterende OLA webshop

De TV commercials zijn haast niet te missen. Deze zomer organiseert OLA samen met NOC*NSF de OLA WaterSpelen. Een soort Olympische Spelen, maar dan in het water. In 25 zwembaden door het hele land kunnen kinderen meedoen aan waterspelen zoals de Rits Raket Race en Twister Turnen. In samenwerking met Markantas ontwikkelde i-Concept de spetterende OLA webshop inclusief logistieke back-office.

De TV commercials zijn haast niet te missen. Deze zomer organiseert OLA samen met NOC*NSF de OLA WaterSpelen. Een soort Olympische Spelen, maar dan in het water. In 25 zwembaden door het hele land kunnen kinderen meedoen aan waterspelen zoals de Rits Raket Race, Schots & Scheef Schermen en Twister Turnen. In samenwerking met Markantas ontwikkelde i-Concept voor OLA een spetterende webshop inclusief logistieke back-office.

OLA WaterSpelen Webshop door i-Concept

In de webshop kunnen bezoekers zich registreren en tegen inlevering van zogenaamde OLA heartbeatzegels de attributen die bij de waterspelen worden gebruikt, met korting bestellen.

De webshop en back-office werden volledig met i-Engine modules opgetrokken. Vanaf de productpresentaties, via de online betaling met iDEAL of automatische incasso tot aan de uitlevering door logistieke partners GLS en Marupack. i-Engine biedt de totale functionaliteit en stelt de partners in staat om in de workflow te participeren. Markantas en het OLA management kunnen op elk moment van de dag de voorraden checken en detailinformatie van de klanten en orders inzien.

Meer weten?

Neem contact op en stel je vraag!

Bezoek ons

i-Concept InternetWorks BV
Bergweg 122
3036 BH Rotterdam
T +31 10-4139444
Route naar i-Concept
KvK 24294582
BTW NL807967622B01

Volg ons

Facebook link icon Twitter link icon Linkedin link icon RSS link icon

Zoek op trefwoord