Case: Steun Oranje met je eigen Honig WK-shirt

In de aanloop naar het wereldkampioenschap voetbal in Zuid-Afrika biedt Honig je de mogelijkheid om je persoonlijke WK-shirt te ontwerpen. Bij aankoop van Honig producten ontvang je actiecodes waarmee je op honigwk.nl je eigen WK-shirt kunt ontwerpen en thuis kunt laten afleveren. Leuk om weg te geven als cadeau, aan je partner, je pasgeboren baby of gewoon voor jezelf.

Deze actiewebsite van Honig wordt ontwikkeld en beheerd door i-Concept. Daarbij wordt de multifunctionele PortalCMS software toegepast voor het beheer van de actiesite en voor het beheer van de vele complexe logistieke processen in de back-office. De producten worden in diverse maten aangeboden en  de voorraadpositie wordt daarbij per product geactualiseerd zodra er een bestelling is gedaan, al dan niet betaald via de aan IDEAL gekoppelde internetkassa. De productie vindt plaats op een locatie buiten Nederland, waardoor het extra belangrijk is om een foutongevoelige en strakke logistieke planning aan te houden. De duizenden producten moeten immers in korte tijd worden geproduceerd en op het juiste adres in Nederland worden afgeleverd.

 

Honig WK shirt bestellen

Honig is in Nederland marktleider op het gebied van droge soepen, mixen en  productgroepen familiegerechten, bakken en pasta. Het bedrijf maakt onderdeel uit van levensmiddelenfabrikant Heinz en staat al ruim een eeuw bekend als A-merk bij de Nederlandse consument.

Meer weten?

Neem contact op en stel je vraag!

Bezoek ons

i-Concept InternetWorks BV
Bergweg 122
3036 BH Rotterdam
T +31 10-4139444
Route naar i-Concept
KvK 24294582
BTW NL807967622B01

Volg ons

Facebook link icon Twitter link icon Linkedin link icon RSS link icon

Zoek op trefwoord