Case: Calculeer je energiebesparing bij Wattch

Als specialist in collectieve inkoop en aanbestedingen van (zonne)energie heeft Wattch ook dit voorjaar weer uitstekend onderhandeld en biedt met leverancier Budget Energie de scherpst mogelijke jaartarieven. Met de door i-Concept ontwikkelde Paysum applicatie kan iedereen de besparing op de energierekening calculeren. 

Wattch is een onafhankelijke energieadviseur die zich ten doel heeft gesteld goedkopere energietarieven te realiseren voor groepen particuliere en zakelijke verbruikers. Dit doet Wattch door geïnteresseerden samen te brengen in een collectief en daarmee tarieven uit te onderhandelen die normaliter alleen zijn weggelegd  voor zakelijke grootverbruikers. Wattch hanteert daarbij een focus op groene stroom.  

Wattch collectieve energie inkoop

De website van Wattch is ontwikkeld door i-Concept op basis van PortalCMS modules als CMS en CRM en gecomplementeerd met de maatwerk calculatietool Paysum om bezoekers snel en effectief de potentiële besparingen voor te rekenen. Het hele proces van informatieverstrekking, kostencalculatie tot initiële aanmeldingen wordt gefaciliteerd vanuit de Wattch website met PortalCMS backoffice. 

Behalve door de persoonlijke professionele aanpak en de gerealiseerde besparingen in vorige jaren, wordt de enorme groei van de collectieven ook opgestuwd door de samenwerking met organisaties als Jumbo, C1000 en MKB Nederland afdelingen. 

Meer Weten? 

Wenst u ook te profiteren van de collectieve inkoop voordelen van Wattch bezoek dan de Wattch website. Wanneer u wil weten hoe PortalCMS voor uw organisatie voordeel op kan leveren neem dan met ons contact op.

Lees ook

Eens in de twee jaar organiseert Altran het populaire Innovation Day evenement met interessante sprekers uit de R&D wereld en een enthousiast publiek bestaande uit onder meer CEO's en CTO's uit diverse technische...

Bezoek ons

i-Concept InternetWorks BV
Bergweg 122
3036 BH Rotterdam
T +31 10-4139444
Route naar i-Concept
KvK 24294582
BTW NL807967622B01

Volg ons

Facebook link icon Twitter link icon Linkedin link icon RSS link icon

Zoek op trefwoord