Case: Nspyre succesvol met Social Dashboard in crossmediale campagnes

Voor  crossmediale campagnes en interne personeelsbinding zet technisch automatiseerder Nspyre   succesvol PortalCMS Social Dashboard in. De campagnes op BNR radio, Google Adwords en diverse social media versterken elkaar en bewijzen zich als effectief middel om doelgroepen te bereiken, te activeren en te binden. Het Social Dashboard versterkt dit doordat actuele boodschappen vanuit 1 scherm snel en effectief verspreid worden onder een groter publiek via verschillende social media. De medewerkers zijn co-creator van de website wat tegelijkertijd de onderlinge binding bevordert.

In company Co-productie van nieuws voor de website

De aanwezige kennis en ervaring binnen een organisatie is een waardevol goed. Nspyre laat medewerkers daarom meeschrijven aan nieuwswaardigheden. Het intranet is hiervoor uitgerust met een social dashboard en biedt alles wat nodig is voor een succesvolle co-productie van extern nieuws zoals referentieprojecten en testimonials. Nieuws en blogs worden zo snel en eenvoudig op website én sociale media gepubliceerd zonder onnodige tussenstappen.

Social Dasboard ook voor interne binding

PortalCMS intranet  bood al veel mogelijkheden voor interne binding maar de toevoeging van het Social Dashboard geeft medewerkers een extra welkome dimensie. Denk bijvoorbeeld aan één centrale plek om updates uit de eigen sociale media te lezen en updates te plaatsen op Twitter, Facebook, Linkedin en Yammer.

Ralf Bus Marketing Manager van Nspyre over sociale media: "Nspyre is sterk voorstander van een op social media gebaseerd intranet en beschikt over een zeer transparante en user gerichte omgeving. Iedereen zit zelf achter het stuur en heeft de mogelijkheden te bloggen, te reageren op nieuws van anderen of bijvoorbeeld kennis en bestanden te delen in specifieke communities. Het intranet is dus niet alleen informatiekanaal, maar draagt ook bij aan het boeien en binden. We bieden dan ook de ruimte en flexibiliteit om anywhere, anytime, anydevice toegang te hebben tot deze bron van kennis en collega's. Sinds kort plaatsen we ook interessante publicaties van ons intranet op de externe website."*

Meer weten?

Wilt u weten hoe PortalCMS intranet met Social Dashboard uw organisatie kan helpen de aanwezige kennis en informatie in uw organisatie optimaal in te zetten om intern én extern te binden? Neem dan contact met ons op.

Lees ook

Eens in de twee jaar organiseert Altran het populaire Innovation Day evenement met interessante sprekers uit de R&D wereld en een enthousiast publiek bestaande uit onder meer CEO's en CTO's uit diverse technische...

Bezoek ons

i-Concept InternetWorks BV
Bergweg 122
3036 BH Rotterdam
T +31 10-4139444
Route naar i-Concept
KvK 24294582
BTW NL807967622B01

Volg ons

Facebook link icon Twitter link icon Linkedin link icon RSS link icon

Zoek op trefwoord