Case: SEO en RWD optimale site DeTelecompartner

De Telecompartner levert zakelijke telefonieproducten en -diensten zoals providerselectie, verhuizingen, SIM wissels en factuurcontrole. i-Concept realiseerde in korte tijd een SEO optimale, responsive website waarmee producten en diensten zowel bij de doelgroep als zoekmachines perfect aankomen. Daarbij wordt ook veel tijd bespaard op beheer van nieuws, formulieren, nieuwsbrieven en sociale media dankzij de gekozen websoftware.

 

De bedrijfswebsite is conform responsive webdesign (RWD) principes gebouwd. Dat levert met name voordelen op voor bezoekers maar ook voor de beheerder. Voor bezoekers toont de website optimaal leesbaar op elk toestel. Beheerders kunnen zich verder zorgeloos focussen op wat telt, de content en de klant. i-Concept ontwikkelde de website in nauwe samenspraak met de Telecompartner die nu producten en diensten zowel voor bezoeker als zoekmachine optimaal presenteert. 

"Goede samenwerking met i-Concept.
super simpel te beheren CMS!"

Jorg Wiedijk (Marketing Manager De Telecompartner)De Telecompartner kan met het nieuwe CMS alle onderdelen van de website, online formulieren, nieuws en nieuwsbrieven makkelijk zelf beheren. De keuze voor samenwerking met i-Concept en de gekozen software oplossing is een grote stap richting een geavanceerd klantportaal met backoffice koppelingen met CRM en Customer support software

Meer weten?

Benieuwd hoe i-Concept uw Corporate website en klantportaal kan helpen realiseren? Neem direct contact met ons op en laat u adviseren.

Lees ook

Eens in de twee jaar organiseert Altran het populaire Innovation Day evenement met interessante sprekers uit de R&D wereld en een enthousiast publiek bestaande uit onder meer CEO's en CTO's uit diverse technische...

Bezoek ons

i-Concept InternetWorks BV
Bergweg 122
3036 BH Rotterdam
T +31 10-4139444
Route naar i-Concept
KvK 24294582
BTW NL807967622B01

Volg ons

Facebook link icon Twitter link icon Linkedin link icon RSS link icon

Zoek op trefwoord