Case: Staalmarkt kiest voor dynamische website

Nieuws, producten en diensten optimaal presenteren aan bezoekers en zoekmachines zonder arbeidsintensief redactiewerk. Dat is de reden waarom Staalmarkt een nieuwe dynamische website liet bouwen door i-Concept. In de nieuwe site is alle inhoud op slimme wijze gekoppeld op basis van trefwoorden. Dit maakt de website SEO geoptimaliseerd zonder zware redactionele inzet. Tevens biedt deze methode doorgroeimogelijkheden, bijvoorbeeld met realtime backoffice koppelingen waarmee de online catalogus altijd de actuele voorraad status toont. 

Dynamische website

De nieuwe dynamische website van Staalmarkt creëert webpagina's just-in-time, dit betekent dat de pagina op het moment van opvragen wordt samengesteld uit relevante content. Het samenstellen van pagina's gebeurt automatisch op basis van kenmerken die door verschillende content gedeeld wordt. Een pagina over "Lean-Working" wordt zo automatisch voorzien van links naar vacatures en andere pagina's met gerelateerde inhoud. Naarmate de website groeit ontstaat zo een groot aantal kruisverbanden naar relevante inhoud waar zowel bezoekers als zoekmachines naar verlangen.

Nieuw design

Staalmarkt koos verder de nieuwe website aan te passen naar de halverwege dit jaar geïntroduceerde nieuwe huisstijl. De website is ontworpen om optimaal recht te doen aan de frisse dynamische uitstraling van de huisstijl van Staalmarkt.

Meer weten?

Neem contact op en stel je vraag!

Lees ook

Eens in de twee jaar organiseert Altran het populaire Innovation Day evenement met interessante sprekers uit de R&D wereld en een enthousiast publiek bestaande uit onder meer CEO's en CTO's uit diverse technische...

Bezoek ons

i-Concept InternetWorks BV
Bergweg 122
3036 BH Rotterdam
T +31 10-4139444
Route naar i-Concept
KvK 24294582
BTW NL807967622B01

Volg ons

Facebook link icon Twitter link icon Linkedin link icon RSS link icon

Zoek op trefwoord