i-Concept InternetWorks - Useful webtools - Solid technology
i-Concept InternetWorks - Useful webtools - Solid technology
Nieuwsbrief Najaar 2013, Jaargang 16
i-Concept nieuws
Inkooporganisaties bieden 90 procent besparing op internet software
Een professionele setup met responsive website, webshop, klantportaal, intranet, branchemodules en mobile app kost al snel eenmalig 20.000 Euro en jaarlijks 4.000 Euro aan hosting en support. Bij een collectieve aanpak van minimaal 10 leden is al een besparing van 50 procent mogelijk. Bij grotere schaal kan de besparing tot 90 procent oplopen. Voorwaarde is een intelligente aanpak van infrastructuur en internet software. Slimme inkooporganisaties hebben hun leden echt wat te bieden. Inkooporganisaties bieden 90 procent besparing op internet software
275 procent rendement op resultaatbeheer in MBO
Bij 5000 studenten die jaarlijks 3 voortgangsrapporten en 1 examenrapport ontvangen en waar per rapport minimaal 15 minuten tijd bespaard wordt, levert de centrale oplossing al snel een kostenbesparing op van 75.000 Euro op jaarbasis en dus een jaarlijks rendement van 275 %. De enorme voordelen voor studenten en ouders zijn daarbij nog buiten beschouwing gelaten. 275 procent rendement op resultaatbeheer in MBO
Thuiszorg intranet met terugverdientijd van 6 maanden
Door de introductie van de smartphone app beschikken medewerkers nu 24/7 op elke locatie over roosters, kwaliteitshandboeken, nieuws, blogs en contactinfo uit het intranet. De zoektijd in contactlijsten en handboeken is verkort tot seconden. Zelfs bij een zeer conservatieve schatting scheelt dat 2 uur per medewerker per jaar en heeft het volledige intranet met app al een rendement van 100%. De waarde van de kwaliteitsimpuls door verbeterde kennisdeling en -borging is hierbij nog niet eens ingecalculeerd. Thuiszorg intranet met terugverdientijd van 6 maanden
7 Procent nieuwe klanten komt via e-mail marketing
E-mail marketing is communiceren met relaties zoals klanten en prospects via e-mailings. Recent Amerikaans onderzoek toont aan dat 7 procent van de nieuwe klanten via het kanaal e-mail wordt binnengehaald. Sociale media dragen maar heel marginaal bij. Zoekmachine marketing, zowel organisch als betaald, heeft weliswaar de grootste impact, maar e-mail marketing neemt elk jaar in relevantie toe. 7 Procent nieuwe klanten komt via e-mail marketing

Haal de bezem door uw website en intranet
Maakte de crisis ook uw internetbeleid tot het ondergeschoven kindje? Moderniseren kan echt niet langer wachten. Haal nu de bezem door uw website en intranet. Het moet en kan anders, beter, goedkoper. Website, intranet, mobile-apps en backoffice applicaties zijn niet langer de feestjes van verschillende afdelingen binnen uw organisaties, maar kunnen efficiënter centraal worden aangestuurd.

Crisis of niet, uw website, intranet, mobile en web apps verdienen beter
De hoogste tijd voor managers en DGA's om in te grijpen. Laat u niets wijs maken en bepaal uw budget en gewenste rendement. Bijvoorbeeld:

Intranet en kennisbeheer: leg procedures en kennis centraal vast voor gebruik op PC, tablet en smartphone. Dring zoektijd terug en bespaar direct.

E-mailmarketing met nieuwsbrieven: Haal meer nieuwe business binnen met uw nieuwsbrief. Zet wekelijkse automatismen op en optimaliseer klikgedrag in uw nieuwsbrief.

We hebben meer bruikbare voorbeelden uit diverse sectoren als onderwijs en zorg en in het bijzonder voor inkooporganisaties. Deze nieuwsbrief geeft u alvast een voorproefje met vier duidelijk onderbouwde business cases. Neem contact met ons op en we komen vrijblijvend uw business case bespreken. i-Concept helpt opruimen, kosten besparen, opbouwen en rendement verhogen!

Geef ons een half uurtje en we laten u zien hoe de i-Concept aanpak in uw voordeel werkt. Resultaat gegarandeerd!

Tot snel!

Albert F.J. Bausch
directeur

i-Concept InternetWorks BV
Bergweg 122 
3036 BH Rotterdam 
T 010-4139444 
F 010-4134999

www.iconcept.nl

Sinds 1997 is i-Concept full-service internetbureau met focus op rendement. De ervaren en solide partner bij uw internet- en softwareplannen. Met een R&D beleid gericht op de modernste software voor portal, CMS, intranet, CRM en e-learning en een scherp oog voor prijs en kwaliteit onderhouden wij duurzame klantrelaties met onderwijs, overheid en bedrijfsleven.

Abonneer u op deze nieuwsbrief. | Lees meer i-Concept nieuwsbrieven.