Intranet en mobile app voor museumpersoneel
Intranet en mobile app voor museumpersoneel

Voor alle kantoormedewerkers, winkelbediening, rondleiders en vrijwilligers van het Haagse Museon mocht i-Concept een sociaal intranet met mobile app ontwikkelen. De uitdaging: elke groep betrekken, binden en boeien met content en tools op maat.


Innovation day 2019 event website
Innovation day 2019 event website

Eens in de twee jaar organiseert Altran het populaire Innovation Day evenement met interessante sprekers uit de R&D wereld en een enthousiast publiek bestaande uit onder meer CEO's en CTO's uit diverse technische bedrijfssectoren. In samenwerking met de marketingafdeling realiseerde i-Concept in enkele dagen tijd een website ter promotie vooraf en ter facilitering van alle logistieke zaken tijdens en na het evenement.


Apps voor verplichte scholing
Apps voor verplichte scholing

Met een eigen app voor cursussen en trainingen kunnen werkgevers op efficiënte, effectieve en leuke manier voldoen aan de scholingsplicht die geldt voor alle Nederlandse werkgevers sinds de invoering van de Wet Werk en Zekerheid (WWZ) in juli 2015. Dit betreft personeel uit alle sectoren en dus niet alleen zorg, onderwijs, horeca, transport en zakelijke dienstverlening. Geen of onvoldoende scholing aanbieden kan kostbare gevolgen hebben.


Praktijkverhalen social intranet implementaties
Praktijkverhalen social intranet implementaties

In deze reeks verhalen uit de praktijk nemen we verkennende intranet project teams mee in een realistische reis van oriëntatie, leveranciersselectie, intranet implementatie en lancering. Diverse sectoren als zorg en techniek komen aan bod met basisfunctionaliteit en maatwerk web apps zoals kennisbank en workflows.


E-mail campagnes succesvoller ondanks of dankzij AVG
E-mail campagnes succesvoller ondanks of dankzij AVG

Volgens DDMA onderzoek hebben bedrijven sinds de invoering van de AVG gemiddeld twintig procent minder e-mailcampagnes verstuurd. Ondanks de AVG blijven de gemiddelde open ratio’s gelijk met zelfs licht gestegen ratio's voor click-thru en conversie.