i-Concept InternetWorks - Useful webtools - Solid technology
i-Concept InternetWorks - Useful webtools - Solid technology
Nieuwsbrief Jaargang 9, zomer 2006
Succesvolle Honig WK actie via i-Engine
Succesvolle Honig WK actie via i-EngineIn mei lanceerde Honig een inmiddels spraakmakende WK marketingactie, waarmee consumenten voordelig een voetbalshirt met eigen naam en rugnummer konden laten maken. Vanaf de start draaide deze WK actie op volle toeren en werden er ruim 300.000 Oranjefans voorzien van een op maat gemaakt oranje voetbalpolo. De bestellingen werden verzameld en gedistribueerd via een i-Engine webapplicatie.
Lees meer »
Extranet voor Extrabox Self-Storage
Extranet voor Extrabox Self-StorageExtrabox opende begin juni haar extranet voor medewerkers en partners van haar 4 Nederlandse vestigingen. Extrabox biedt Self-Storage, tijdelijke beveiligde, droge en verwarmde opslagruimte voor bijvoorbeeld inboedels, archiefruimte, extra voorraad of tijdelijke overslag. Het extranet bestaat uit een weblog, filemanager, smoelenboek, adreslijsten en catalogus met marketingmateriaal.
Lees meer »
i-Concept doet webmarketing voor Veiligmobiel
i-Concept doet webmarketing voor VeiligmobielVeiligmobiel, de nieuwe aanbieder van veilige mobiele oplossingen heeft i-Concept gecontracteerd voor web-marketing- en webpromotiewerkzaamheden. Veiligmobiel lanceerde onlangs diverse unieke producten in samenwerking met KPN en T-mobile, waaronder voor UMTS-opvolger HSPDA. De site, het belangrijkste PR-instrument, zal door i-Concept beter toegankelijk worden gemaakt voor mens en machine.
Lees meer »
Elektronische wijnkelder van JN-Wijnen
Elektronische wijnkelder van JN-WijnenVoor de internationale wijnhandel JN-Wijnen ontwikkelde i-Concept een geavanceerde webapplicatie voor voorraad-beheer en verkoopondersteuning. Alle complexiteit van internationale handel wordt ontrafeld binnen de i-Engine back-office. Facturen kunnen in meerdere talen in PDF of RTF worden gegenereerd.
Lees meer »
Opnieuw internationaal succes - Novogen Oostenrijk
Opnieuw internationaal succes - Novogen OostenrijkOnze pragmatische web- en intranetoplossingen genieten steeds meer succes buiten de Nederlandse grenzen. Ook Novogen Oostenrijk heeft zich aangesloten en gaat i-Engine inzetten als instrument in hun webstrategie. Naast de overtuigende referentie van Novogen Nederland, vormen de meertaligheid en multifunctionaliteit van i-Engine de doorslaggevende argumenten van deze keuze.
Lees meer »Co-marketing partners
Op 1 juni 2006 gaven i-Concept en Crépin Consult het officiële startsein voor de portaalsite www.Controller.nl.
Controller.nl richt zich op (aankomende) controllers en aan Controlling verwante werkgebieden en beoogt zich te ontwikkelen tot een internetplatform waar controllers terecht kunnen met vragen over het vak en over hun loopbaan. Daarnaast is Controller.nl een plek waar werkgevers advies kunnen krijgen over de vervulling van tijdelijke en vaste controlling vacatures, coaching van controllers, outplacement van controllers e.d.. Tevens kunnen via Controller.nl professionals geïnteresseerd worden voor nieuwe uitdagingen.
Controller.nl is een co-marketinginitiatief van i-Concept en adviesbureau Crépin Consult. i-Concept is eigenaar en exploitant van de carrièresite Arbeidsmarkt.com en biedt al sinds 1998 hoogwaardige online recruitment diensten aan overheid en bedrijfsleven. Controller.nl is het gevolg van de marketingstrategie waarin met partners jobsites voor niches worden opgezet. i-Concept verzorgt daarbij de hoogwaardige internettechnologie en de aanvoer van actuele CV’s en vacatures via de branchebrede carrièresite Arbeidsmarkt.com. De partner zorgt voor vakinhoudelijke ondersteuning. Eerder zag ook e-business portal www.ework.nl op deze wijze het levenslicht. Er zullen in 2006 nog meer vergelijkbare initiatieven volgen, onder meer voor juristen, verkopers en zorgwerkers. Ook belangstelling voor dit co-marketingpartnerschap? Uw reacties zijn welkom via onze contactpagina.

Albert F.J. Bausch
algemeen directeur

i-Concept InternetWorks BV
Bergweg 122
3036 BH Rotterdam
T 010-4139444
F 010-4134999
www.i-concept.nl
www.i-engine.nl

i-Concept biedt pragmatische en laagdrempelige internetdiensten en applicaties voor bedrijf en overheid en zet het intranet in als universele toegangspoort tot het beheer van websites, agenda´s, relaties, documenten en bedrijfsspecifieke informatiesystemen. De focus is helder: nuttige toepassingen in betrouwbare technologie.

Abonneer u op deze nieuwsbrief. | Lees meer i-Concept nieuwsbrieven.