Winnende intranets ondersteunen medewerkers bij hybride werken, bevorderen persoonlijke groei en ontwikkeling, zetten AI effectief in en bieden directe aanvullende digitalisering apps aan, dus zonder intranet te hoeven verlaten. Lees hier de compacte Nederlandstalige samenvatting van het...

Hoe kies je een optimale naam voor je team, social intranet of medewerker app? Met deze tips en lijstjes ben je daar zo uit.

Ook bij een optimale bedrijfsvoering blijft er altijd wel wat te wensen. Welke functionaliteit wens jij op de smartphone app voor jouw organisatie? Een mogelijkheid om een auto, werkplek of vergaderruimte te reserveren? Een e-learning of kennisquiz? Een formulier om een nieuwe collega of klant aan...

De incidentenregistratie module! Bekijk onze bondige uitlegvideo van deze nieuwe handige digitalisering app, beschikbaar als smartphone app en web app. Deze app helpt professionals op de werkvloer van bijvoorbeeld productiebedrijven en zorginstellingen om op een snelle en effici├źnte manier...

In dit artikel leggen we uit wat een selfservice portal voor klanten inhoudt en waarom er op dit moment veel vraag naar is. Daarbij krijg je 5 tips voor het implementeren van een customer self-service strategie en een extra gouden tip om je portal te lanceren voor slechts 650 Euro per jaar.

We ontwikkelen al sinds 1997 software in opdracht van organisaties van klein tot groot voor diverse apparaten en op diverse operating systems. Onze ervaren ontwikkelaars zijn gewend aan werken op afstand en staan klaar om bij te springen in uw lopende of nieuwe softwareprojecten. Speciaal in...

Digitaliseren van bedrijfsprocessen

Digitale transformatie (DX) is de volgende stap in de digitale evolutie van mens, maatschappij en bedrijfsleven en wordt ook wel in een adem met de 4e Industriële Revolutie (4IR) genoemd. In het voorbije decennium zijn hele industrieën in golfbewegingen digitaal getransformeerd, waaronder de entertainment industrie met Spotify en Netflix en de reis-en taxiwereld met AirBnB, Booking.com en Uber. Er zijn maar weinig bedrijfssectoren waar digitale transformatie geen rol speelt. Slimme ondernemers zien DX daarom niet als bedreiging, maar als kans om met een vernieuwd zakenmodel exponentieel beter, sneller en goedkoper te worden dan de concurrentie. Bij Digitale Transformatie gaan een verbeterde klantervaring hand in hand met verhoogde efficiëntie en productiviteit in de organisatie.

i-Concept richt zich met haar expertise en software op kennisintensieve organisaties die digitale transformatie als positieve uitdaging omarmen. Met digitale tools helpen we onze klanten om een moderne digitale organisatie te worden. Een digitale organisatie:

 • ondersteunt de relatie met medewerkers, klanten, leveranciers en andere partijen via digitale netwerken;
 • behaalt maximaal concurrentievoordeel uit de nieuwe kansen van mobiel, social en big data;
 • is ingericht om klanten digitaal te bedienen als vervanging van of aanvulling op traditionele kanalen.


Uit recent onderzoek blijkt dat Digitale Transformatie bij de meeste directievergaderingen al op de agenda staat met als eerste ambitie het verbeteren van de productiviteit en niet zozeer volledige marktdisruptie. De belangrijkste motivatie voor DX blijkt dus veel meer voor de hand te liggen.

De belangrijkste motivatie voor Digitale TransformatieMedewerkers op de werkvloer willen digitale tools om hun tijd nuttiger en efficiënter te besteden.

Top 3 digitale tools waar medewerkers de meest directe productiviteitswinst van verwachten (quick wins):In 2022 werd wereldwijd $1,8 biljoen besteed aan Digitale Transformatie met naar verwachting 17% jaarlijkse groei tot 2027.

Van alle digitale transformatie initiatieven mislukt tot wel 70% door verkeerde inkoopkeuzes, slechte samenwerking en gebrekkige integratie.

Bron: IDCGeen onnodige risico's en kosten met digitalisering in overzichtelijke iteraties


i-Concept faciliteert digitalisering met betaalbare digitalisering apps gericht op kennismanagement, communicatie en productiviteit voor de moderne medewerkers.

Kennismanagement

 • Automatische kennisaanwas en -verdieping: relevante posts, blogs, taakverslagen en comments worden met project- en klanttags opgeslagen in de kennisbank.
 • Relevante bedrijfskennis altijd bij de hand: alle content in de kennisbank is op desktop, tablet en smartphone opvraagbaar door de geautoriseerde gebruiker.
 • Nieuwe collega's sneller inwerken: de nieuwe generatie verwacht digitale tools voor persoonlijke ontwikkeling en training.

Communicatie

 • Direct persoonlijk contact via app en web: altijd actuele who-is-who info op desktop en smartphone met directe e-mail-, bel- en chatfunctionaliteit.
 • Efficiënte samenwerking in autonome teams: medewerkers kunnen zelf teams opzetten en beheren voor uiteenlopende doelen zoals OR, kenniskring, project of afdeling.
 • Bottom-up èn Top-Down nieuwsverspreiding: blogs door medewerkers, team nieuwsbrieven, organisatiebrede news digests en alles met comment, review en push functie.

Productiviteit

 • Intuïtieve taak- en tijdregistratie: vanuit je startscherm op desktop en app direct naar je actuele taakoverzicht met gekoppelde timesheet functies.
 • Beoordelen en goedkeuren van taken: als projectleider of taakeigenaar altijd de actuele status per taak en direct je input met controlefunctie invoeren.
 • Dashboard met actuele overzichten: configureer je overzichten zodat je optimale informatie hebt over de tijdbesteding per taak, project en medewerker.

Goed nieuws voor kennisintensieve technische organisaties

Kosten-effectieve digitalisering lukt met dit low-code platform voor digitale oplossingen. Bekijk de video en vraag daarna een gratis digitaal testlab aan.

Lees ook

Winnende intranets ondersteunen medewerkers bij hybride werken, bevorderen persoonlijke groei en ontwikkeling, zetten AI effectief in en bieden directe aanvullende digitalisering apps aan, dus zonder intranet te hoeven ...
De incidentenregistratie module! Bekijk onze bondige uitlegvideo van deze nieuwe handige digitalisering app, beschikbaar als smartphone app en web app. Deze app helpt professionals op de werkvloer van bijvoorbeeld...
We ontwikkelen al sinds 1997 software in opdracht van organisaties van klein tot groot voor diverse apparaten en op diverse operating systems. Onze ervaren ontwikkelaars zijn gewend aan werken op afstand en staan klaar om bij te...
i-Concept bestaat 25 jaar! In een kwart eeuw werkten we aan honderden digitaliseringsprojecten voor 100.000+ gebruikers. Met deze top 25 in willekeurige volgorde bedanken we al onze klanten voor het vertrouwen vanaf 1997 tot nu.
Het clich├ębeeld dat je mobiele werkers alleen op luchthavens of in de trein aantreft is al lang achterhaald. Er wordt nu overal mobiel gewerkt, zelfs in kantoorgebouwen. De adoptie van zakelijke mobiele apps is een feit met een...

Zoek op trefwoord