Winnende intranets ondersteunen medewerkers bij hybride werken, bevorderen persoonlijke groei en ontwikkeling, zetten AI effectief in en bieden directe aanvullende digitalisering apps aan, dus zonder intranet te hoeven verlaten. Lees hier de compacte Nederlandstalige samenvatting van het...

Hoe kies je een optimale naam voor je team, social intranet of medewerker app? Met deze tips en lijstjes ben je daar zo uit.

Ook bij een optimale bedrijfsvoering blijft er altijd wel wat te wensen. Welke functionaliteit wens jij op de smartphone app voor jouw organisatie? Een mogelijkheid om een auto, werkplek of vergaderruimte te reserveren? Een e-learning of kennisquiz? Een formulier om een nieuwe collega of klant aan...

De incidentenregistratie module! Bekijk onze bondige uitlegvideo van deze nieuwe handige digitalisering app, beschikbaar als smartphone app en web app. Deze app helpt professionals op de werkvloer van bijvoorbeeld productiebedrijven en zorginstellingen om op een snelle en efficiƫnte manier...

In dit artikel leggen we uit wat een selfservice portal voor klanten inhoudt en waarom er op dit moment veel vraag naar is. Daarbij krijg je 5 tips voor het implementeren van een customer self-service strategie en een extra gouden tip om je portal te lanceren voor slechts 650 Euro per jaar.

We ontwikkelen al sinds 1997 software in opdracht van organisaties van klein tot groot voor diverse apparaten en op diverse operating systems. Onze ervaren ontwikkelaars zijn gewend aan werken op afstand en staan klaar om bij te springen in uw lopende of nieuwe softwareprojecten. Speciaal in...

Nieuwscategoriebeheer

Nieuwscategoriebeheer

Voor portal administrators een handige module om structuur aan te brengen in de presentatie van nieuws uit de diverse teams.

De nieuwscategorie module is bedoeld om nieuws te ordenen en op de juiste plek te tonen.

Door de nieuwscategorie module te combineren met diverse nieuws widgets worden diverse nieuws soorten zoals algemeen nieuws, blogs, vacatures netjes op een eigen plek binnen de website of intranet getoond.

Voor wie

De nieuwscategorie module is essentieel voor de portal administrator verantwoordelijk voor de indeling en het overzichtelijk houden van de website, portal of intranet.

 

Kenmerken

 

 • done
  Centraal beheer
 • done
  Brengt structuur aan in teams, portals, intranet of op websites
 • done
  Gebruikers zoeken en vinden nieuws makkelijker en sneller
 • done
  In combinatie met de formulier generator module krijgen nieuwsberichten een configureerbaar reactieformulier, ook te gebruiken als sollicitatie op vacatures.
 • done
  De nieuwscategorie module integreert sociaal intranet, selfservice portal, teamwork app en publieke website
 • foldergeneral
 • foldermanuals

Log in om te reageren

Zoek op trefwoord