Winnende intranets ondersteunen medewerkers bij hybride werken, bevorderen persoonlijke groei en ontwikkeling, zetten AI effectief in en bieden directe aanvullende digitalisering apps aan, dus zonder intranet te hoeven verlaten. Lees hier de compacte Nederlandstalige samenvatting van het...

Hoe kies je een optimale naam voor je team, social intranet of medewerker app? Met deze tips en lijstjes ben je daar zo uit.

Ook bij een optimale bedrijfsvoering blijft er altijd wel wat te wensen. Welke functionaliteit wens jij op de smartphone app voor jouw organisatie? Een mogelijkheid om een auto, werkplek of vergaderruimte te reserveren? Een e-learning of kennisquiz? Een formulier om een nieuwe collega of klant aan...

De incidentenregistratie module! Bekijk onze bondige uitlegvideo van deze nieuwe handige digitalisering app, beschikbaar als smartphone app en web app. Deze app helpt professionals op de werkvloer van bijvoorbeeld productiebedrijven en zorginstellingen om op een snelle en efficiƫnte manier...

In dit artikel leggen we uit wat een selfservice portal voor klanten inhoudt en waarom er op dit moment veel vraag naar is. Daarbij krijg je 5 tips voor het implementeren van een customer self-service strategie en een extra gouden tip om je portal te lanceren voor slechts 650 Euro per jaar.

We ontwikkelen al sinds 1997 software in opdracht van organisaties van klein tot groot voor diverse apparaten en op diverse operating systems. Onze ervaren ontwikkelaars zijn gewend aan werken op afstand en staan klaar om bij te springen in uw lopende of nieuwe softwareprojecten. Speciaal in...

Tests en Quizzes

Tests en Quizzes

Gebruik de tests en quizzes module om medewerkers zelfstandig kennis te laten vergaren, te toetsen en voortgang te volgen.

Voor vrijwel elke organisaties is het cruciaal dat kennis bij (nieuwe) medewerkers op peil gebracht wordt en blijft. Dit geldt zeker voor medewerkers in de bouw. Voordat zij op de bouwplaats aan de slag gaan, moeten zij aan kunnen tonen dat ze de relevante kwaliteits- en veiligheidsprocedures tot zich hebben genomen. De tests en quizzes module ondersteunt medewerkers en managers hierin.

Medewerkers kunnen zelfstandig de relevante kennis opdoen en afronden met quizz of toets. Bij de beantwoording van quizzvragen wordt direct de terugkoppeling gegeven. Bij een test krijgt de medewerker pas het eindresultaat na beantwoording van de laatste toetsvraag. In beide gevallen worden de resultaten automatisch geregistreerd ten behoeve van het management.

Voor wie

De tests en quizzes module is bedoeld voor alle branches waar kwaliteit en veiligheid centraal staan. De module is daardoor zeer populair in branches zorg, bouw en productie.

 

Kenmerken 

 • done
  Eenvoudig beheer en laagdrempelig in gebruik
 • done
  Medewerkers kunnen zelfstandig kennis opdoen en toetsen
 • done
  Geschikt voor instructievideos met controlevragen 
 • done
  Gebruik via portal en mobile app
 • foldergeneral
 • foldermanuals

Log in om te reageren

Zoek op trefwoord