Winnende intranets ondersteunen medewerkers bij hybride werken, bevorderen persoonlijke groei en ontwikkeling, zetten AI effectief in en bieden directe aanvullende digitalisering apps aan, dus zonder intranet te hoeven verlaten. Lees hier de compacte Nederlandstalige samenvatting van het...

Hoe kies je een optimale naam voor je team, social intranet of medewerker app? Met deze tips en lijstjes ben je daar zo uit.

Ook bij een optimale bedrijfsvoering blijft er altijd wel wat te wensen. Welke functionaliteit wens jij op de smartphone app voor jouw organisatie? Een mogelijkheid om een auto, werkplek of vergaderruimte te reserveren? Een e-learning of kennisquiz? Een formulier om een nieuwe collega of klant aan...

De incidentenregistratie module! Bekijk onze bondige uitlegvideo van deze nieuwe handige digitalisering app, beschikbaar als smartphone app en web app. Deze app helpt professionals op de werkvloer van bijvoorbeeld productiebedrijven en zorginstellingen om op een snelle en efficiƫnte manier...

In dit artikel leggen we uit wat een selfservice portal voor klanten inhoudt en waarom er op dit moment veel vraag naar is. Daarbij krijg je 5 tips voor het implementeren van een customer self-service strategie en een extra gouden tip om je portal te lanceren voor slechts 650 Euro per jaar.

We ontwikkelen al sinds 1997 software in opdracht van organisaties van klein tot groot voor diverse apparaten en op diverse operating systems. Onze ervaren ontwikkelaars zijn gewend aan werken op afstand en staan klaar om bij te springen in uw lopende of nieuwe softwareprojecten. Speciaal in...

Zorg- en familieportaal

Zorg- en familieportaal

Een besloten online omgeving om familieleden interactief te informeren over en betrekken bij de zorgverlening van hun familielid.

Aandacht voor onze zorgbehoevende naasten. Dat is en blijft een prioriteit voor alle direct betrokken verzorgers en familieleden. Onze moderne tijd biedt slimme oplossingen die het organiseren van zorg, inplannen van taken en delen van informatie helpen verbeteren.

Een zorg- en familieportaal op basis van PortalCMS herbergt dan ook diverse handige apps zoals een agenda, foto tijdlijn, logboek, kwaliteitshandboek, incidenten- en urenregistratie. Deze apps zijn snel en makkelijk geconfigureerd met de zorgbehoevende in het centrum van de aandacht.

Denk aan foto's, filmpjes of korte tekstberichtjes met reactiemogelijkheid. Van al deze nieuwtjes kan dagelijks of wekelijks automatisch een activiteitenoverzicht worden gemaild naar de betrokkenen. Is acute communicatie gewenst? Gebruik dan de geïntegreerde sms-functie. 

Voor Verzorgings- en Verpleeghuizen en de Thuiszorg (VVT)

De zorg- en familieportaal apps richten zich op alle zorginstellingen die waarde hechten aan optimale interne en externe communicatie tussen collega's en met de familie. 

Kenmerken

 • done
  Inpasbaar in de meest gangbare workflows
 • done
  Extra aandacht voor beveiliging en privacy door rolgebaseerde autorisatie
 • done
  Overzichtelijke statusoverzichten cliënt voor respectievelijk zorgprofessionals en familie
 • done
  Makkelijk aan te passen aan kwaliteitsrichtlijnen bijvoorbeeld HKZ-trajecten
 • foldergeneral
 • foldermanuals

Log in om te reageren

Zoek op trefwoord