Veel werknemers bevalt het thuiswerken verrassend goed. Ze voelen zich vaak gezonder door de ontstane flexibiliteit en gek genoeg ook meer betrokken bij de organisatie. Naast al deze positieve geluiden zijn er ook genoeg onderzoeken die minder optimistisch zijn. Wat buiten elke discussie staat is...

i-Concept bestaat 25 jaar! In een kwart eeuw werkten we aan honderden digitaliseringsprojecten voor 100.000+ gebruikers. Met deze top 25 in willekeurige volgorde bedanken we al onze klanten voor het vertrouwen vanaf 1997 tot nu.

In dit artikel leggen we uit wat een selfservice portal voor klanten inhoudt en waarom er op dit moment veel vraag naar is. Daarbij krijg je 5 tips voor het implementeren van een customer self-service strategie en een extra gouden tip om je portal te lanceren voor slechts 650 Euro per jaar.

De meeste bedrijven waar hybride kan worden gewerkt verwachten deze mengvorm van thuis en op locatie werken te blijven gebruiken. Binnen het grootbedrijf verwachten ondernemers dit vaker dan binnen het midden- en kleinbedrijf (mkb). Verstoringen bij leveranciers, veranderend klantgedrag en...

Bedrijven hebben nog steeds te maken met de transities die ze moesten doorvoeren rondom werken op afstand. Voortbouwen op effectief identiteitsbeheer is een goed begin, maar welke andere problemen komen er vervolgens op de proppen? Hoe gaan bedrijven hun processen ontwerpen en inrichten voor ...

In het bedrijfsleven geldt Office 365 al een tijdje als de facto-standaard voor e-mail en tekstverwerking en daarmee is ook Sharepoint Online niet meer weg te denken als platform voor collectief documentbeheer. Alle voordelen ten spijt, Sharepoint is voor interne communicatie niet ideaal. Dat ...

Nieuwscategoriebeheer

Nieuwscategoriebeheer

Voor portal administrators een handige module om structuur aan te brengen in de presentatie van nieuws uit de diverse teams.

De nieuwscategorie module is bedoeld om nieuws te ordenen en op de juiste plek te tonen.

Door de nieuwscategorie module te combineren met diverse nieuws widgets worden diverse nieuws soorten zoals algemeen nieuws, blogs, vacatures netjes op een eigen plek binnen de website of intranet getoond.

Voor wie

De nieuwscategorie module is essentieel voor de portal administrator verantwoordelijk voor de indeling en het overzichtelijk houden van de website, portal of intranet.

 

Kenmerken

 

 • done
  Centraal beheer
 • done
  Brengt structuur aan in teams, portals, intranet of op websites
 • done
  Gebruikers zoeken en vinden nieuws makkelijker en sneller
 • done
  In combinatie met de formulier generator module krijgen nieuwsberichten een configureerbaar reactieformulier, ook te gebruiken als sollicitatie op vacatures.
 • done
  De nieuwscategorie module integreert sociaal intranet, selfservice portal, teamwork app en publieke website
 • foldergeneral
 • foldermanuals

Log in om te reageren

Zoek op trefwoord