De Maandplanner module! Bekijk onze bondige uitlegvideo van deze nieuwe handige digitale tool, beschikbaar als smartphone app en web app. Hiermee laat je aan collega's zien op welke dagen je thuis, op kantoor of elders werkt en declareer je tegelijk je onkosten. Je manager controleert, accordeert...

Wederom een compacte Nederlandstalige samenvatting van het wedstrijdverslag. Onder de 10 winnende intranetteams dit jaar geen nutsbedrijf, maar wel een multinational die maar liefst voor de vierde keer op de lijst prijkt. Lees verder over hun geheim en over interessante trends en best practice. ...

We ontwikkelen al sinds 1997 software in opdracht van organisaties van klein tot groot voor diverse apparaten en op diverse operating systems. Onze ervaren ontwikkelaars zijn gewend aan werken op afstand en staan klaar om bij te springen in uw lopende of nieuwe softwareprojecten. Speciaal in...

Veel werknemers bevalt het thuiswerken verrassend goed. Ze voelen zich vaak gezonder door de ontstane flexibiliteit en gek genoeg ook meer betrokken bij de organisatie. Naast al deze positieve geluiden zijn er ook genoeg onderzoeken die minder optimistisch zijn. Wat buiten elke discussie staat is...

i-Concept bestaat 25 jaar! In een kwart eeuw werkten we aan honderden digitaliseringsprojecten voor 100.000+ gebruikers. Met deze top 25 in willekeurige volgorde bedanken we al onze klanten voor het vertrouwen vanaf 1997 tot nu.

In dit artikel leggen we uit wat een selfservice portal voor klanten inhoudt en waarom er op dit moment veel vraag naar is. Daarbij krijg je 5 tips voor het implementeren van een customer self-service strategie en een extra gouden tip om je portal te lanceren voor slechts 650 Euro per jaar.

Nieuwscategoriebeheer

Nieuwscategoriebeheer

Voor portal administrators een handige module om structuur aan te brengen in de presentatie van nieuws uit de diverse teams.

De nieuwscategorie module is bedoeld om nieuws te ordenen en op de juiste plek te tonen.

Door de nieuwscategorie module te combineren met diverse nieuws widgets worden diverse nieuws soorten zoals algemeen nieuws, blogs, vacatures netjes op een eigen plek binnen de website of intranet getoond.

Voor wie

De nieuwscategorie module is essentieel voor de portal administrator verantwoordelijk voor de indeling en het overzichtelijk houden van de website, portal of intranet.

 

Kenmerken

 

 • done
  Centraal beheer
 • done
  Brengt structuur aan in teams, portals, intranet of op websites
 • done
  Gebruikers zoeken en vinden nieuws makkelijker en sneller
 • done
  In combinatie met de formulier generator module krijgen nieuwsberichten een configureerbaar reactieformulier, ook te gebruiken als sollicitatie op vacatures.
 • done
  De nieuwscategorie module integreert sociaal intranet, selfservice portal, teamwork app en publieke website
 • foldergeneral
 • foldermanuals

Log in om te reageren

Zoek op trefwoord