Veel werknemers bevalt het thuiswerken verrassend goed. Ze voelen zich vaak gezonder door de ontstane flexibiliteit en gek genoeg ook meer betrokken bij de organisatie. Naast al deze positieve geluiden zijn er ook genoeg onderzoeken die minder optimistisch zijn. Wat buiten elke discussie staat is...

i-Concept bestaat 25 jaar! In een kwart eeuw werkten we aan honderden digitaliseringsprojecten voor 100.000+ gebruikers. Met deze top 25 in willekeurige volgorde bedanken we al onze klanten voor het vertrouwen vanaf 1997 tot nu.

In dit artikel leggen we uit wat een selfservice portal voor klanten inhoudt en waarom er op dit moment veel vraag naar is. Daarbij krijg je 5 tips voor het implementeren van een customer self-service strategie en een extra gouden tip om je portal te lanceren voor slechts 650 Euro per jaar.

De meeste bedrijven waar hybride kan worden gewerkt verwachten deze mengvorm van thuis en op locatie werken te blijven gebruiken. Binnen het grootbedrijf verwachten ondernemers dit vaker dan binnen het midden- en kleinbedrijf (mkb). Verstoringen bij leveranciers, veranderend klantgedrag en...

Bedrijven hebben nog steeds te maken met de transities die ze moesten doorvoeren rondom werken op afstand. Voortbouwen op effectief identiteitsbeheer is een goed begin, maar welke andere problemen komen er vervolgens op de proppen? Hoe gaan bedrijven hun processen ontwerpen en inrichten voor ...

In het bedrijfsleven geldt Office 365 al een tijdje als de facto-standaard voor e-mail en tekstverwerking en daarmee is ook Sharepoint Online niet meer weg te denken als platform voor collectief documentbeheer. Alle voordelen ten spijt, Sharepoint is voor interne communicatie niet ideaal. Dat ...

Workflow management

Workflow management

Met de workflow management module automatiseer je interne en externe business processen.

Elke organisatie kent procedures die vragen om autorisatie door 1 of meerdere afdelingen of managers. Denk aan interne bestellingen voor kantoorbenodigdheden of een aanvraag voor een congres of zakenreis. Voor deze werkstromen of workflows worden doorgaans formulieren gebruikt die in MS Word zijn opgemaakt, uitgeprint en als scan via e-mail worden doorgestuurd. De Workflow web app helpt om dit allemaal eenvoudig te digitaliseren.

Met de formuliergenerator kan je online formulieren zelf snel en makkelijk opmaken met gebruikmaking van de populaire formulieracties zoals "opslaan als Excel bestand", "als e-mail sturen naar ..." of "toevoegen in database". De nieuwe formulieractie "Workflow" is een zeer waardevolle toevoeging aan het formulierbeheer omdat daarmee extra toetsingsmomenten en condities kunnen worden ingebouwd. Voordat een formulier definitief zal worden verwerkt moeten er eerst een paar extra autorisaties worden opgehaald.

Nut en noodzaak van workflow management staan bij directie en management meestal niet ter discussie. De complexiteit en hoge investering van veel workflow software schrikken wel af. Dat zal absoluut niet het probleem zijn bij deze workflow management web app, die rudimentair is en effectief zal blijken bij de vele grote en kleine workflows die elke organisatie kent. Dankzij de uitbreiding van onze formulier generator met workflow management zijn al snel 90% van de workflows als digital service aan te bieden. Voor de overige 10% is agile development een kosten- en tijdeffectieve optie.

Voor wie

De Workflow management app is populair bij bedrijven en organisaties die bijvoorbeeld in intranets en andere portals gemakkelijk eenvoudige workflows willen implementeren. De Workflow management app bespaart hen tijd en moeite en voorkomt onnodig hoge investeringen.

Kenmerken

 • done
  Eenvoudig in de cloud beheren van grote en kleinere workflows
 • done
  Zelf in te delen autorisatiefases en personen per fase
 • done
  Duidelijke workflow notificatie via e-mail
 • done
  Duidelijke workflow overzicht in gebruikerspanel met actuele status per workflow
 • foldergeneral
 • foldermanuals

Log in om te reageren

Zoek op trefwoord