De incidentenregistratie module! Bekijk onze bondige uitlegvideo van deze nieuwe handige digitale tool, beschikbaar als smartphone app en web app. Deze module helpt professionals op de werkvloer van bijvoorbeeld productiebedrijven en zorginstellingen om op een snelle en efficiƫnte manier ...

Hoe kies je een optimale naam voor je team, social intranet of medewerker app? Met deze tips en lijstjes ben je daar zo uit.

Wederom een compacte Nederlandstalige samenvatting van het wedstrijdverslag. Onder de 10 winnende intranetteams dit jaar geen nutsbedrijf, maar wel een multinational die maar liefst voor de vierde keer op de lijst prijkt. Lees verder over hun geheim en over interessante trends en best practice. ...

We ontwikkelen al sinds 1997 software in opdracht van organisaties van klein tot groot voor diverse apparaten en op diverse operating systems. Onze ervaren ontwikkelaars zijn gewend aan werken op afstand en staan klaar om bij te springen in uw lopende of nieuwe softwareprojecten. Speciaal in...

Veel werknemers bevalt het thuiswerken verrassend goed. Ze voelen zich vaak gezonder door de ontstane flexibiliteit en gek genoeg ook meer betrokken bij de organisatie. Naast al deze positieve geluiden zijn er ook genoeg onderzoeken die minder optimistisch zijn. Wat buiten elke discussie staat is...

i-Concept bestaat 25 jaar! In een kwart eeuw werkten we aan honderden digitaliseringsprojecten voor 100.000+ gebruikers. Met deze top 25 in willekeurige volgorde bedanken we al onze klanten voor het vertrouwen vanaf 1997 tot nu.

Zorg- en familieportaal

Zorg- en familieportaal

Een besloten online omgeving om familieleden interactief te informeren over en betrekken bij de zorgverlening van hun familielid.

Aandacht voor onze zorgbehoevende naasten. Dat is en blijft een prioriteit voor alle direct betrokken verzorgers en familieleden. Onze moderne tijd biedt slimme oplossingen die het organiseren van zorg, inplannen van taken en delen van informatie helpen verbeteren.

Een zorg- en familieportaal op basis van PortalCMS herbergt dan ook diverse handige apps zoals een agenda, foto tijdlijn, logboek, kwaliteitshandboek, incidenten- en urenregistratie. Deze apps zijn snel en makkelijk geconfigureerd met de zorgbehoevende in het centrum van de aandacht.

Denk aan foto's, filmpjes of korte tekstberichtjes met reactiemogelijkheid. Van al deze nieuwtjes kan dagelijks of wekelijks automatisch een activiteitenoverzicht worden gemaild naar de betrokkenen. Is acute communicatie gewenst? Gebruik dan de geïntegreerde sms-functie. 

Voor Verzorgings- en Verpleeghuizen en de Thuiszorg (VVT)

De zorg- en familieportaal apps richten zich op alle zorginstellingen die waarde hechten aan optimale interne en externe communicatie tussen collega's en met de familie. 

Kenmerken

 • done
  Inpasbaar in de meest gangbare workflows
 • done
  Extra aandacht voor beveiliging en privacy door rolgebaseerde autorisatie
 • done
  Overzichtelijke statusoverzichten cliënt voor respectievelijk zorgprofessionals en familie
 • done
  Makkelijk aan te passen aan kwaliteitsrichtlijnen bijvoorbeeld HKZ-trajecten
 • foldergeneral
 • foldermanuals

Log in om te reageren

Zoek op trefwoord