Case: Trainingportal voor Transportsector

i-Concept ontwikkelde voor de Advance Groep de beveiligde trainingportal "mijnRoute95". Route95 is een opleidingsconcept voor de transportsector met het doel om management en personeel te ondersteunen bij de verplichte periodieke training en opleiding van chauffeurs. Route95 ontzorgt bij de uitvoering, registratie, signalering en administratieve aangelegenheden. In de portal kunnen managers precies de voortgang en planning van de chauffeurs blijven volgen.
 
Door slimme inzet van PortalCMS portal software worden significante besparingen gerealiseerd in tijd en geld. De portal is zeer korte tijd en in nauwe samenspraak met betrokken partijen tot stand gekomen en voldoet aan alle gestelde eisen.
 
i-Concept implementeert al sinds 1997 e-learning- en portaloplossingen voor de onderwijssector en het MKB.
 
Wanneer u meer wenst te weten over hoe i-Concept ook uw organisatie kan helpen, bijvoorbeeld met uw eigen e-learning en kennisbeheer portal, neem dan contact met ons op voor een kennismaking.

Lees ook

Bij 5000 studenten die jaarlijks 3 voortgangsrapporten en 1 examenrapport ontvangen en waar per rapport minimaal 15 minuten tijd bespaard wordt, levert de centrale oplossing al snel een kostenbesparing op van 75.000 Euro op...

Bezoek ons

i-Concept InternetWorks BV
Bergweg 122
3036 BH Rotterdam
T +31 10-4139444
Route naar i-Concept
KvK 24294582
BTW NL807967622B01

Volg ons

Facebook link icon Twitter link icon Linkedin link icon RSS link icon

Zoek op trefwoord