PortalCMS biedt online documentenbeheer met ondersteuning MS Office en PDF

Veilig online MS Office en PDF documentbeheer

PortalCMS biedt een cloud based document management systeem (DMS) met ingebouwde Office en PDF voorzieningen. De applicatie werd ontwikkeld voor professionals in schade-expertise en juridische wereld, maar het is zeker ook in andere branches zoals zorg en onderwijs toepasbaar. Een steeds belangrijkere eis in cloud computing is de veilige opslag van data op servers in gecertificeerde datacenters op Nederlandse bodem. PortalCMS maakt standaard gebruik van datacenters en servers met de hoogste beveilingsstandaarden.

PortalCMS klanten kunnen deze DMS oplossing naadloos integreren in hun intranet of portal met Single-Sign On en kunnen daarbij tevens rekenen op aantrekkelijke tarieven.
Standaard ondersteuning door PortalCMS bestaat uit telefonische support, eventueel aangevuld met on site training, migratie van digitale bestanden en onbeperkt gratis updates.  Wij bieden een aangename en laagdrempelige kennismaking met PortalCMS door middel van een persoonlijke webconference en online rondleiding in onze -omgeving. PortalCMS met DMS vervangt al uw MS Office en pdf tekstverwerkingsprogramma's met enorme besparingen op licenties, die we graag precies voor u uitrekenen.

Meer weten?

Neem contact op en stel je vraag!

Bezoek ons

i-Concept InternetWorks BV
Bergweg 122
3036 BH Rotterdam
T +31 10-4139444
Route naar i-Concept
KvK 24294582
BTW NL807967622B01

Volg ons

Facebook link icon Twitter link icon Linkedin link icon RSS link icon

Zoek op trefwoord