Duurzame Partner Overheid

i-Concept bouwt sinds de oprichting in 1997 al portalen voor diverse landelijke, provinciale en gemeentelijke overheden. Zo waren wij betrokken bij diverse landelijke projecten van de ministeries van EZ en Onderwijs (Kennisnet). Provinciaal werkten wij o.a. samen met de provincie Zuid-Holland bijvoobeeld aan een kennisplatform voor de binnenvaart gewerkt. Voor gemeentes ontwikkelden wij intranets en websites. Wij zien ons als partner en klankbord voor overheden met een duurzame klantrelatie tot gevolg.

Traditionele klant - leverancier relaties  zorgen al jaren voor onrealistische verwachtingen over en weer, pakken kostbaar uit en lopen te vaak uit op mislukkingen.  Slecht voor alle betrokkenen en ook slecht voor de maatschappij. Wij streven om die reden actief naar een duurzame klant relatie waarbij wij bij voorkeur als partner en/of klankbord optreden om vervolgens oplossing te realiseren die optimaal oog hebben voor de juiste mix van techniek, financiën en functie.

Meer weten?

Neem contact op en stel je vraag!

 

 

Lees ook

Nederland en 24 andere EU-lidstaten gaan gezamenlijk hoogwaardige Europese cloudtechnologie stimuleren om een veilig en concurrerend alternatief te bieden voor bestaande Chinese en Amerikaanse cloudleveranciers.
De Nederlandse overheid is gestegen van de vijfde naar de tweede plaats op de wereldwijde eGovernment-lijst van de Verenigde Naties. Alleen Korea doet het nog beter in de tweejaarlijkse Global E-Government Survey.
Er komen Europese uniforme regels voor cloud computing waarmee het gebruik van cloud computing door bedrijven gestimuleerd wordt. In 2020 zou dit tot 45 miljard euro aan extra uitgaven voor cloud computing moeten leiden. Daarmee...
Diverse VVD-sites, waaronder die van Jozias van Aartsen en VVD Rotterdam, zijn volledig ontwikkeld op het PortalCMS platform en worden beheerd via het gebruikersvriendelijke CMS.

Bezoek ons

i-Concept InternetWorks BV
Bergweg 122
3036 BH Rotterdam
T +31 10-4139444
Route naar i-Concept
KvK 24294582
BTW NL807967622B01

Volg ons

Facebook link icon Twitter link icon Linkedin link icon RSS link icon

Zoek op trefwoord