De Maandplanner module! Bekijk onze bondige uitlegvideo van deze nieuwe handige digitale tool, beschikbaar als smartphone app en web app. Hiermee laat je aan collega's zien op welke dagen je thuis, op kantoor of elders werkt en declareer je tegelijk je onkosten. Je manager controleert, accordeert...

Wederom een compacte Nederlandstalige samenvatting van het wedstrijdverslag. Onder de 10 winnende intranetteams dit jaar geen nutsbedrijf, maar wel een multinational die maar liefst voor de vierde keer op de lijst prijkt. Lees verder over hun geheim en over interessante trends en best practice. ...

We ontwikkelen al sinds 1997 software in opdracht van organisaties van klein tot groot voor diverse apparaten en op diverse operating systems. Onze ervaren ontwikkelaars zijn gewend aan werken op afstand en staan klaar om bij te springen in uw lopende of nieuwe softwareprojecten. Speciaal in...

Veel werknemers bevalt het thuiswerken verrassend goed. Ze voelen zich vaak gezonder door de ontstane flexibiliteit en gek genoeg ook meer betrokken bij de organisatie. Naast al deze positieve geluiden zijn er ook genoeg onderzoeken die minder optimistisch zijn. Wat buiten elke discussie staat is...

i-Concept bestaat 25 jaar! In een kwart eeuw werkten we aan honderden digitaliseringsprojecten voor 100.000+ gebruikers. Met deze top 25 in willekeurige volgorde bedanken we al onze klanten voor het vertrouwen vanaf 1997 tot nu.

In dit artikel leggen we uit wat een selfservice portal voor klanten inhoudt en waarom er op dit moment veel vraag naar is. Daarbij krijg je 5 tips voor het implementeren van een customer self-service strategie en een extra gouden tip om je portal te lanceren voor slechts 650 Euro per jaar.

LED scherm in je contactlens

LED scherm in je contactlens
Mobiele apparaten als smartphones en tablets werden de afgelopen jaren steeds krachtiger, maar niet meer echt kleiner vanwege het minimaal benodigde formaat van het touch screen. Die belemmering vervalt binnenkort wellicht, want de contactlens met ingebouwde projectie van het computerbeeldscherm komt eraan.

Wetenschappers van de Washington University publiceren in het Journal of Micromechanics and Microengineering een artikel waarin ze beschrijven hoe ze een display in een contactlens laten werken.

Bionische contactlens

Deze opto-electronic contactlenzen bevatten een LED scherm om beelden en teksten weer te geven en een transmitter om draadloos met computer en smartphone te communiceren.

Dit soort lenzen kan in de toekomst worden gebruikt om TV te kijken, e-mails te lezen, op internet te surfen en applicaties te bedienen. Het is ook de optimale interface voor toepassingen als augmented reality. Naar verwachting zal het ook in de gezondheidszorg worden gebruikt, bijvoorbeeld om diabetici rechtstreeks via hun ogen te monitoren.

De velden met een * zijn verplicht

Zoek op trefwoord