Eindelijk, de hele organisatie online

Eindelijk, de hele organisatie online
Bedankt Apple, Google, Linkedin, Facebook, Twitter en alle overige bedrijven die social media tools of software as a service leveren. Door jullie slaagde de online revolutie in het afgelopen jaar pas echt! Twitterende scholieren, huisvrouwen op Facebook...

Internet is de gewoonste zaak
De algehele perceptie over internet is veranderd. Het is helemaal niet zo complex meer als het ooit leek. Dat helpt ook professionele besluitvormers bij hun online plannen. Zij weten exact wat ze willen en vragen om degelijk gefundeerde offertes. Handige ondernemers uit het kleinere midden- en kleinbedrijf, met beperkt budget voor ICT, marketing en communicatie, kunnen nu met Google tools zelf hun weblog en webshop assembleren en wedijveren met multinationals via zelfgemaakte Google Adwords advertenties. Voorwaarde daarbij is dat de ondernemer zich zelf verdiept in de benodigde materie, maar dat is inmiddels haalbaar. Sommige internetprofessionals zien dit alles met lede ogen aan en voelen zich soms ontmaskerd of gedegradeerd. Hun klanten worden kritischer, mondiger en vragen echt waarde voor hun geld.

Geïntegreerde aanpak
De professionals bij i-Concept ervaren deze ontwikkelingen juist met groot enthousiasme omdat klanten niet meer overtuigd hoeven te worden van de meerwaarde die een geïntegreerde aanpak voor website, intranet en back-office software oplevert. Men vraagt nu zelf om één portaal waar de medewerker toegang krijgt via elk gewenst apparaat en tot alle relevante toepassingen, databanken en documenten. Om nog betere oplossingen te kunnen bieden zijn wij nieuwe technologiepartnerships aangegaan, onder andere voor Cloud Storage en Application streaming. Zie verder in onze najaarsnieuwsbrief.

De toekomst ligt in de integratie van het beste van de cloud en het beste van marktleidende bedrijfsapplicaties, geïntegreerd binnen één portal, in een plaats-, tijd- en apparaatonafhankelijke werkplek.
i-Concept profileert zich al jaren met innovatie van en integratie in webbased software oplossingen en helpt u graag bij het realiseren van uw ambities.

Meer info over dit onderwerp ontvangen of downloaden

De velden met een * zijn verplicht

Bezoek ons

i-Concept InternetWorks BV
Bergweg 122
3036 BH Rotterdam
T +31 10-4139444
Route naar i-Concept
KvK 24294582
BTW NL807967622B01

Volg ons

Facebook link icon Twitter link icon Linkedin link icon RSS link icon

Zoek op trefwoord