Eworkers doneert halve winst, trendsetter in MVO

Eworkers doneert halve winst, trendsetter in MVO
Het Rotterdamse detacheringsbureau op sales-, finance- en ICT-gebied Eworkers BV besteedt 50 % van de winst aan duurzame projecten in binnen- en buitenland. Daarmee biedt het zijn klanten en zijn professionals de kans om concreet en pragmatisch uiting te geven aan het eigen maatschappelijke bewustzijn.

Persbericht, Rotterdam 7 februari 2011

Eworkers doneert halve winst

Rotterdams bedrijf trendsetter duurzaamheid

Het Rotterdamse detacheringsbureau op sales-, finance- en ICT-gebied  Eworkers BV besteedt 50 % van de winst aan duurzame projecten in binnen- en buitenland. Daarmee biedt het zijn klanten en zijn professionals de kans om concreet en pragmatisch uiting te geven aan het eigen maatschappelijke bewustzijn.

Onder werknemers en bedrijven is een toenemende behoefte waarneembaar om een actieve invulling te geven aan de 'People Planet Profit' gedachte. Ook in het MKB en onder ZZP'ers (zelfstandigen zonder personeel) doet deze gedachte opgang. Eworkers stelt zich aan de kop van deze trend door met slimme inzet van moderne bedrijfsmiddelen zijn overhead zo laag te houden dat de helft van de winst in maatschappelijk verantwoorde projecten kan worden gestoken.

People en planet

Op dit moment ondersteunt Eworkers een microkredietbank in Senegal en een milieuproject op West-Java. In lijn met de no-nonsensementaliteit van Eworkers gaat het bij de projecten om het helpen opbouwen van expertise en faciliteiten waarop praktisch en duurzaam voort kan worden gebouwd. Werkgevers en werknemers hebben zeggenschap over de goede doelen en kunnen deze zelf ook voordragen. Desgewenst kunnen ze er concreet voor aan de slag.

Profit

Eworkers biedt volledige administratieve transparantie aan zijn stakeholders. Werkgevers krijgen via Eworkers tegen scherpe tarieven beschikking over professionals. De werknemers krijgen een normale, marktconforme betaling.

Over Eworkers

Eworkers BV detacheert al ruim 10 jaar hooggeschoolde en ervaren professionals in ICT, Finance en Sales. Eworkers betrekt deze uit een breed scala aan recruitment portals en een eigen pool van ZZP'ers. Eworkers werkt ook met goede doelen samen.

 

Meer info over dit onderwerp ontvangen of downloaden

De velden met een * zijn verplicht

Bezoek ons

i-Concept InternetWorks BV
Bergweg 122
3036 BH Rotterdam
T +31 10-4139444
Route naar i-Concept
KvK 24294582
BTW NL807967622B01

Volg ons

Facebook link icon Twitter link icon Linkedin link icon RSS link icon

Zoek op trefwoord