i-Concept verkoopt Appexchange.nl aan CRM marktleider

i-Concept verkoopt Appexchange.nl aan CRM marktleider
Begin februari werden de papieren officieel getekend. Appexchange.nl, in 2006 opgezet als ruilmarkt voor on-demand software applicaties, gaat over in handen van de marktleider van online CRM software. Over de hoogte van de overnamesom doen beide bedrijven geen mededelingen.

Begin februari werden de papieren officieel getekend. Appexchange.nl, door i-Concept in 2006 opgezet als ruilmarkt voor on-demand software applicaties, gaat over in handen van de Amerikaanse marktleider van online CRM software. Over de hoogte van de overnamesom doen beide bedrijven geen mededelingen.

i-Concept directeur Albert Bausch: "Alhoewel de markt voor internet en mobile apps pas de afgelopen jaren groeiende is, was dit voor ons een interessant moment om afstand te doen van AppExchange. Apple, Google, Microsoft en inmiddels ook de grotere telco's spenderen miljoenen aan hun online marktplaatsen. Daar zijn wij als Nederlands internetsoftwarebedrijf niet tegen opgewassen. Daarbij komt dat AppExchange onze eigen core business, intranet implementatie- en projectmanagement, niet aantoonbaar ondersteunde. We wensen de nieuwe eigenaar er oprecht veel succes mee."

i-Concept verkoopt Appexchange.nl aan Amerikaanse marktleider van online CRM

Meer info over dit onderwerp ontvangen of downloaden

De velden met een * zijn verplicht

Bezoek ons

i-Concept InternetWorks BV
Bergweg 122
3036 BH Rotterdam
T +31 10-4139444
Route naar i-Concept
KvK 24294582
BTW NL807967622B01

Volg ons

Facebook link icon Twitter link icon Linkedin link icon RSS link icon

Zoek op trefwoord