Innoveren is winnend combineren

Innoveren is winnend combineren
Al jaren woedt er een strijd over de noodzaak bepaalde software oplossingen te kiezen ten nadele van anderen. Open tegen Closed Source, software van één leverancier of juist de beste software voor de specifieke taak. Ondertussen ziet de klant zich gedwongen partij te kiezen zonder dat de klant centraal staat. i-Concept innoveert en combineert en stelt zo de klant weer centraal.
i-Concept maakt hierbij consequent gebruik van industriestandaarden en kiest samen met u best-of-breed software-applicaties die u zowel krachtige als voordelige oplossingen bieden. De i-Concept programmeurs en ontwikkelaars hebben een uitstekende staat van dienst. Zij combineren software en vakkennis en zijn uw partner voor uiterst betrouwbare en flexibele software oplossingen.
PortalCMS portalen bieden u één vertrouwde, geheel naar uw wens vorm te gegeven one stop portal. PortalCMS stroomlijnt uw digitale werkomgeving.

Kies en koppel meer

Bedrijven en instellingen beschikken tegenwoordig vaak over verscheidene back-office systemen, een of meerdere intranetten, websites en wellicht ook nog een webshop. Werknemers maken daarnaast nog vaak gebruik van externe sociale netwerken zoals Linkedin , communiceren via Skype en zoeken op al dan niet vakgerelateerde fora naar relevante informatie.
De veelvoud aan applicaties, netwerken en bronnen vormt in eerste aanleg een prachtige, rijke en omvattende werkomgeving. De realiteit is echter dat beheersbaarheid op zowel persoonlijk als bedrijfsniveau lastig wordt. PortalCMS helpt u weer grip te krijgen op de zaken die er echt toe doen.
Zo koppelen wij voor u uw Linkedin, uw Skype en uw backoffice intranet en extranet in één overzichtelijke, geheel naar uw wens vorm te geven portal. PortalCMS biedt u een one stop portal welke makkelijk uitbreidbaar is zonder dat u onnodige kosten maakt.
ICT managers kiezen voor PortalCMS vanwege de solide basis, lange en goede track record. Continuïteit, innovatie en doorgroeimogelijkheden zijn de sleutel tot ons èn uw succes.

Kies voor Open en Closed Source

PortalCMS software oplossingen bieden u een optimale mix van closed source en open source waarmee veiligheid optimaal gegarandeerd blijft.
Over de beveiligingsrisico’s staan de closed source en open source kampen al langer lijnrecht tegenover elkaar. Het closed source kamp stelt dat hun software veiliger is omdat de vertrouwelijke en gevoelige informatie enkel bij de eigen programmeurs bekend is.
Deze bewering wordt echter niet ondersteund door de vele succesvolle aanvallen op bedrijven die volledig op Microsoft software vertrouwen.
Het open source kamp op haar beurt gebruikt dat publieke eigendom juist als argument om te stellen dat het veiligere software voortbrengt. De duizenden gelijkgestemde programmeurs die wereldwijd die met vereende krachten alle verbeteringen doorvoeren zouden daar garant voor moeten staan.
Open source vertrouwt echter wel op de welwillendheid van de vaak onbetaalde programmeurs om haar producten te blijven ontwikkelen en onderhouden. Daarnaast is interoperatibiliteit met andere (closed source) software nog steeds te vaak problematisch.
i-Concept biedt haar klanten daarom met PortalCMS een optimale mix van beide werelden waarbij interoperabiliteit centraal staat. Wij combineren de kracht van closed source met de brede mogelijkheden van open source, alles in één uniek platform dat meegroeit met uw behoeften en de technische innovaties.
Wil u meer weten over hoe PortalCMS software voor uw organisatie de optimale mix kan opleveren? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend verkennend gesprek of demonstratie. U kunt ook zelf vrijblijvend een testrit maken.

Zie ook: Automatiseringsgids, Emerce en Webwereld

Meer info over dit onderwerp ontvangen of downloaden

De velden met een * zijn verplicht

Bezoek ons

i-Concept InternetWorks BV
Bergweg 122
3036 BH Rotterdam
T +31 10-4139444
Route naar i-Concept
KvK 24294582
BTW NL807967622B01

Volg ons

Facebook link icon Twitter link icon Linkedin link icon RSS link icon

Zoek op trefwoord