i-Concept neemt branchegenoot Dewiz e-solutions over

i-Concept neemt branchegenoot Dewiz e-solutions over
i-Concept Internetworks BV heeft op 29 april j.l. de overname van branchegenoot Dewiz e-solutions BV afgerond. Hiermee versterkt i-Concept het klantenbestand en breidt de aanwezigheid uit binnen nieuwe sectoren.

DirectSalesWeb voortgezet met PortalCMS software

Rotterdam, 3 mei 2010 – Persbericht

i-Concept Internetworks BV heeft op 29 april j.l. de overname van branchegenoot Dewiz e-solutions BV afgerond. Hiermee versterkt i-Concept het klantenbestand en breidt de aanwezigheid uit binnen nieuwe sectoren. De aanleiding was DirectSalesWeb, een online sales concept van Dewiz, dat nu versneld kan worden doorontwikkeld tot klantportaal met social media functionaliteit.

“Deze overname vloeit voort uit onze groeistrategie. Onze internetsoftware is modern en veelzijdig en vervangt bij steeds meer organisaties probleemloos de verouderde en dure systemen. Wat in deze tijden extra wordt gewaardeerd is de flexibele inzetbaarheid van onze Microsoft en Java professionals, waardoor we snel kunnen schakelen tegen scherpe uurtarieven,” zegt Albert Bausch, directeur van i-Concept.

“We zijn ervan overtuigd dat de overname goed is voor onze klanten. Bestaande sites en content management systemen van Dewiz klanten worden vanaf heden door i-Concept ondersteund. Met de PortalCMS software van i-Concept ontstaan er nieuwe doorgroeimogelijkheden met bewezen modules zoals intranet, webshop en CRM,” aldus Dewiz directeur Dewi Vermeulen, die als adviseur betrokken blijft bij i-Concept.

Over i-Concept
Het Rotterdamse i-Concept Internetworks BV is sinds 1997 implementatiepartner van bedrijf en overheid voor pragmatische en laagdrempelige internettechnologie en software. Intranet en Portal vormen daarbij de universele entree voor beheer van websites, agenda’s, relaties, documenten en bedrijfsspecifieke informatiesystemen. De oprichters waren achter de schermen verantwoordelijk voor vele innovatieve en spraakmakende online services zoals digitale belastingaangifte, telebankieren met de Postbank, VNU jobsites zoals intermediair.nl en e-learning met de LOI. i-Concept klanten zijn onder andere Heinz, TASK24, Vodafone, Albeda College en Rabobank.

Voor meer informatie:
i-Concept Internetworks BV
Albert Bausch, algemeen directeur
Tel.: +31(0)10 4139444

Meer info over dit onderwerp ontvangen of downloaden

De velden met een * zijn verplicht

Bezoek ons

i-Concept InternetWorks BV
Bergweg 122
3036 BH Rotterdam
T +31 10-4139444
Route naar i-Concept
KvK 24294582
BTW NL807967622B01

Volg ons

Facebook link icon Twitter link icon Linkedin link icon RSS link icon

Zoek op trefwoord