MobiDM wint Sybase Innovation Award

MobiDM wint Sybase Innovation Award
MobiDM werd op 28 augustus beloond met de Innovation Award voor de innovatieve integratie van de Sybase Afaria en SQL Anywhere software binnen een krachtige portaalomgeving, waardoor de beveiliging zeer snel en zonder hoge investering kan worden toegepast volgens het zogenaamde Software as a Service principe. i-Concept droeg recent bij met de inzet van portalexperts.

MobiDM is een unieke softwarematige beveiligingsoplossing voor mobiele apparaten zoals smartphones en PDA's.

Het Nederlandse MobiDM werd onlangs in de VS beloond met de Innovation Award voor de slimme integratie van de Sybase Afaria en SQL Anywhere software binnen een krachtige portaalomgeving.

Hierdoor kan de beveiliging zeer snel en zonder hoge investering worden toegepast bij grote aantallen gebruikers volgens het zogenaamde Software as a Service principe.

i-Concept droeg recent bij aan dit succes met de inzet van portalexperts.

VeiligMobiel, partner van Sybase iAnywhere (NYSE: SY) introduceert MobiDM, een ‘Software as a Service’ (SaaS) oplossing voor het beheren en beveiligen van alle mobiele apparatuur. Deze zelfservice managementoplossing vereenvoudigt het beheer van PDA’s en smartphones in vergaande mate, voor zowel kleine, middelgrote en internationaal opererende organisaties. MobiDM maakt gebruik van Sybase iAnywhere Afaria en SQL Anywhere en is daarvoor onlangs bekroond met de Sybase Innovator Award 2009.

MobiDM maakt het mogelijk om via een webinterface routinematige beheertaken in vergaande mate te automatiseren, apparatuur- en platformonafhankelijk. Omdat het een SaaS-oplossing is kunnen klanten er laagdrempelig mee starten, zonder een server te hoeven installeren. Dat verkort de implementatietijd en verlaagt ook de kosten en risico’s. “Het mooie van MobiDM is het feit dat wij eigenlijk een heel gebruikersvriendelijke toegang tot Afaria hebben ontwikkeld, de marktleidende managementoplossing voor mobiele apparatuur”, vertelt Alex Bausch, oprichter en directeur van VeiligMobiel. “Daarmee kunnen wij onze beheerservice binnen 15 minuten bij een bedrijf implementeren en naar gelang hun behoeften en mobility strategie flexibel uitbreiden. Software as a Service is door de huidige economische omstandigheden een heel populair businessmodel. Wij kennen grote organisaties die hun investeringen in mobility projecten verminderen, terwijl het aantal mobiele werknemers sterk groeit. Dit dilemma wordt opgelost dankzij de lage TCO van MobiDM”.

 

Meer info over dit onderwerp ontvangen of downloaden

De velden met een * zijn verplicht

Bezoek ons

i-Concept InternetWorks BV
Bergweg 122
3036 BH Rotterdam
T +31 10-4139444
Route naar i-Concept
KvK 24294582
BTW NL807967622B01

Volg ons

Facebook link icon Twitter link icon Linkedin link icon RSS link icon

Zoek op trefwoord