De Maandplanner module! Bekijk onze bondige uitlegvideo van deze nieuwe handige digitale tool, beschikbaar als smartphone app en web app. Hiermee laat je aan collega's zien op welke dagen je thuis, op kantoor of elders werkt en declareer je tegelijk je onkosten. Je manager controleert, accordeert...

Wederom een compacte Nederlandstalige samenvatting van het wedstrijdverslag. Onder de 10 winnende intranetteams dit jaar geen nutsbedrijf, maar wel een multinational die maar liefst voor de vierde keer op de lijst prijkt. Lees verder over hun geheim en over interessante trends en best practice. ...

We ontwikkelen al sinds 1997 software in opdracht van organisaties van klein tot groot voor diverse apparaten en op diverse operating systems. Onze ervaren ontwikkelaars zijn gewend aan werken op afstand en staan klaar om bij te springen in uw lopende of nieuwe softwareprojecten. Speciaal in...

Veel werknemers bevalt het thuiswerken verrassend goed. Ze voelen zich vaak gezonder door de ontstane flexibiliteit en gek genoeg ook meer betrokken bij de organisatie. Naast al deze positieve geluiden zijn er ook genoeg onderzoeken die minder optimistisch zijn. Wat buiten elke discussie staat is...

i-Concept bestaat 25 jaar! In een kwart eeuw werkten we aan honderden digitaliseringsprojecten voor 100.000+ gebruikers. Met deze top 25 in willekeurige volgorde bedanken we al onze klanten voor het vertrouwen vanaf 1997 tot nu.

In dit artikel leggen we uit wat een selfservice portal voor klanten inhoudt en waarom er op dit moment veel vraag naar is. Daarbij krijg je 5 tips voor het implementeren van een customer self-service strategie en een extra gouden tip om je portal te lanceren voor slechts 650 Euro per jaar.

Award winner Hyperoffice komt naar Nederland

Award winner Hyperoffice komt naar Nederland
Het meermaals bekroonde Amerikaanse softwarebedrijf Hyperoffice ontwikkelt innovatieve cloudsoftware oplossingen. Sinds oktober 2012 kunnen klanten van i-Concept hun dure en complexe Microsoft Office omgeving verruilen voor het kosteneffectieve alternatief Hyperoffice. Hiermee brengen we niet alleen de standaard office functies op uw computers, tablets en smartphones, maar kunnen we flexibel en efficient uitbouwen met maatwerk backoffice toepassingen voor uw intranet en website.

Hyperoffice is opgericht in 1998 en staat bekend als leider in online communicatie en samenwerkingsoplossingen voor het MKB. Sinds de oprichting hebben meer dan 300.000 gebruikers wereldwijd de kracht van Hyperoffice succesvol ingezet. Hyperoffice is één van de eersten die software-as-a-service aanbood. Hyperoffice is bekroond door gerenommeerde autoriteiten zoals Red Herring met diverse awards waaronder ‘meest innovatieve bedrijf’ en ‘best web-tool’.

 

 

 

 

Hyperoffice biedt een oplossing voor het samenwerken aan documenten, zakelijke (mobiele) e-mail, contactbeheer, agenda, taakbeheer, forums en nog veel meer. Ook maakt Hyperoffice met het onderdeel Hyperbase efficient en flexibel maatwerk mogelijk en ondersteunt het nieuwe ICT principes zoals BYOD. Dit allemaal zonder dat de klant hoeft te beschikken over technische know-how of verplicht is deskundige medewerkers in te huren.

 

Bring Your Own Device, de nieuwe ICT

Werknemers willen op het werk steeds vaker met eigen apparaten zoals laptops, smartphones en tables werken. Die toestellen zijn al helemaal ingesteld met de juiste telefonie, netwerk en e-mail instellingen voor privé en professioneel gebruik. Voor de werknemers is het handig en vertrouwd en voor de werkgevers is dit kostenbesparend. Nadeel van deze werkwijze is het beheer van applicaties en de beveiliging. Het gebruik van eigen apparatuur biedt echter ook voordelen. Een werknemer kan nu overal op elk gewenst moment werk verrichten. Met Hyperoffice is een toestel of PC met internetverbinding al genoeg om veilig en op elk apparaat de software te gebruiken die er nodig is.

PortalCMS en Hyperoffice spelen samen in op deze trend. PortalCMS richt zich met name op maatwerkbedrijfsintranetten en Hyperoffice met collaboratie software. De combinatie biedt grote synergie voor het MKB en een uitstekende kans om effectief met  BYOD om te gaan.


Heeft u vragen over Hyperoffice? U kunt contact met ons opnemen via de contactpagina.

 

Meer info over dit onderwerp ontvangen of downloaden

De velden met een * zijn verplicht

Zoek op trefwoord